2777
2789

جیگرم رو اتیش زدن زندگیم رو سوزوندن زنده زنده منو سوزوندن 

میشه برام دعاکنید که از شر دشمنم که برام به هر حیله جادو و طلسم نقشه کشید زندگیمو خراب کنه از شرش خلاص بشم نیست و نابود بشه از زندگی من دست از سرم برداره

به ارامش برسم رنگ خوشبختی و ارامش ببینم

موانع و گره های زندگیم برداشته بشه که چندین ساله درگیرشونم

طلسم باطل بشه چشم نظر باطل بشه هر بدی و شری که بهم وارد شد ازم دفع بشه

😔♥️

منم دعاتون میکنم ارزوتونو بگید😔

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

برات صلوات فرستادمانشالله که درست میشه زود ...برا منم دعا کن :)

قربونت چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش کمکت کنه.. واقعا سخته این همه پستی و پلیدی از کسی کشیدن...

قربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40