اره گفتم قلق داره
قبلش که فر رو میذاری گرم بشه همون ۱۸۰ بعد که کیک رو گذاشتی دما رو بیار روی ۱۴۰ یه کم بوی کیک بلند شد دیگه تا ۴۵ دقیقه تموم بشه بذار روی صد ...
بعد با خلال یا چنگال چک کن اگر باز خام بود ک خیلی کم پیش میاد دوباره نیم ساعت بذار یه ربع اول ۱۴۰ یه ربع دوم ۱۰۰
یه کم سوختن طبیعیه اولش کم کم دستت میاد.
بعد حتما فن رو روشن کن فن که روشن باشه اون دما صد درجه هم یک دست میچرخه و پخت یک دست میشه... همیشه فن روشن بذار