2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بیشتر واسه چه چیزایی استفاده میکنیسینیش نچسبه؟

ببین  کیک

پیتزا 

لازانیا 

مرغ گریل 

کتلت 

حتی برنج هم توش دم کردم وقتی گاز نبود یا میخواستم برم بیرون

یخ زدایی نون هم ک تو دو سه دقیقه انجام میده

کلا هر چی میخرم استفاده میکنم 😁

سینی رو روغن مالی باید بکنی ولی ابعادش یه جوریه ۳۵ لیتری ک میتونی سینی تفلن هم بخری بذاری توس

ببین کیکپیتزا لازانیا مرغ گریل کتلت حتی برنج هم توش دم کردم وقتی گاز نبود یا میخواستم برم بیرونیخ ز ...

مرسی عزیزم الان گرفتم ولی ۴۵لیتریشو داشت. زد ب برق خیلی زود گرم شد.همینجوریه؟

مرسی عزیزم الان گرفتم ولی ۴۵لیتریشو داشت. زد ب برق خیلی زود گرم شد.همینجوریه؟

زود گرم بشه که خیلی عالیه مخصوصا تو حجم زیاد

اره مبارکت باشه...

حالا کم کم قلق دستت میاد چی رو با چه دمایی و تایمی بپزی

زود گرم بشه که خیلی عالیه مخصوصا تو حجم زیاداره مبارکت باشه...حالا کم کم قلق دستت میاد چی رو با چه د ...

عزیزم امروز باهاش کیک درست کردم. زدم‌دمای۱۸۰درجه ولی کیکم سوخت یکم بالا و‌پاییینشم سوخت. دمای۱۸۰زیاده؟

عزیزم امروز باهاش کیک درست کردم. زدم‌دمای۱۸۰درجه ولی کیکم سوخت یکم بالا و‌پاییینشم سوخت. دمای۱۸۰زیاد ...

اره گفتم قلق داره 

قبلش که فر رو میذاری گرم بشه همون ۱۸۰ بعد که کیک رو گذاشتی  دما رو بیار روی ۱۴۰ یه کم بوی کیک بلند شد دیگه تا ۴۵ دقیقه تموم بشه بذار روی صد ...

بعد با خلال یا چنگال چک کن اگر باز خام بود ک خیلی کم پیش میاد دوباره نیم ساعت بذار یه ربع اول ۱۴۰ یه ربع دوم ۱۰۰  

یه کم سوختن طبیعیه اولش کم کم دستت میاد. 

بعد حتما فن رو روشن کن فن که روشن باشه اون دما صد درجه هم یک دست میچرخه و پخت یک دست میشه... همیشه فن روشن بذار