2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاس خدایا قسمت میدم به حق این شب عزیز شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 44 پست

انشالله معجزه بشه و خدا امشب صداتو بشنوه و نوری به قلب شوهرت بندازه که پر از عشق تو باشه💔💔

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم با لحن طنز خوندم اصلا ناخود اگاه خندیدم خیلی بامزه دعا کرد انشالله ب حق اینشب اسی مشکلاتت حل ...

من فکر کردم نوشته به حق شب ارزوی همه نی نی سایتی ها براورده شه

فکر کردم ازین عنوان ها زده یهو اخرشو دیدم  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شرمنده خندم گرفتایشالا که همسرت سر به راه بشه وزندگیتون پر از خوشی

کاش واقعا جای خنده بود یه دردی گذاشته تو قلبم که فقط مرگش ارومم میکنه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

شاید اونم تو ددی سایت داره چنین تاپیکی میذاره

قطعا غیر از اینجور نفرین کردنا، راه‌های دیگه‌ای هم هست برای حل مشکلات 

مطمئنا خدا به دعا و نفرین ما کسی.رو نمیکشه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
خدا طلاق رو برا همین روزا گذاشتهی سورم ب همین نام نازل کردهشما باید دل و جرات داشته باشی از جهنمی ک ...

وقتی طرفت شیطان باشه اسیرت کرده باشه پشتوانه و خانواده ای که پشتت باشن نداشته باشی چجوری طلاق گرفت 

وقتی قاون بچه رو میده به مرد و اون مرد عوضی برای زجر دادنت بچه خودش شکنجه کنه چجوری طلاق بگیری 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

ی بار همچین نفرینی برا کسی کردم بلافاصله خواهرزادم پاش شکست یعنی تا نفرین کردم ده دیقه بعد اتفاق افتاد دیگه فهمیدم نباید براکسی مرگ بخام هر بدی شده خدا خودش جوابشو میده نگو اینجور خدا واقعا دوس نداره نفرین خیلی بده

من همیشه بیادت میمونم ...

ی بار همچین نفرینی برا کسی کردم بلافاصله خواهرزادم پاش شکست یعنی تا نفرین کردم ده دیقه بعد اتفاق افت ...

چون هیچ راهی برام نذاشته 

اون که به نفرینم چیزیش نمیشه ظالم همیشه سالم تا حالا ندیدم یه سرما بخوره 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

بغض داشتم با این پیام اشکم اومد خدارو شکر یمی فهمید اونقدر بلا سرم اورده که به این مرز رسیدم😭

عزیز دلم چون با گوشت و پوست و استخوانم درکت کردم😔

یه زن با اون حجم از احساسات هیچ وقت نمیتونه به این راحتی همچین چیزی به زبون بیاره 

مگر این که به مرز جنون رسیده باشه💔🥲

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چون هیچ راهی برام نذاشته اون که به نفرینم چیزیش نمیشه ظالم همیشه سالم تا حالا ندیدم یه سرما بخوره

دقیقا من روزی خوشی ب زندگیم برگشت ک نشستم گفتم اصن همه بخشیدم حالا ک تو خودتم طرفدار این طالمایی تقریبا بهتر شدم خیلی بده پشتیبانی نداشته باشی خیلی امیدوارم ورق روزگار برات برگرده ادم بشه شوهرت

من همیشه بیادت میمونم ...

وقتی طرفت شیطان باشه اسیرت کرده باشه پشتوانه و خانواده ای که پشتت باشن نداشته باشی چجوری طلاق گرفت و ...

ببین طلاق تو ایران خیلی خیلی سخت و زجر اوره کفش اهنین میطلبه ولی غیرممکن نیس

یا باید بسوزی تو این جهنم یا تلاش کنی و بسازی

و فک کن هیچ کس و کاری نداری 

خودت باید مستقل شی به درامد برسی بعدم جدا شی

اون بچم ی مدت بهونه دستشه چند سال بعد ک بزرگ شد هیچ قانونی نمیتونه بزور پیش چنین پدری نگهش داره