2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاس خدایا قسمت میدم به حق این شب عزیز شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 44 پست
بله

می گم تا حالا دوره همسر داری شرکت کردی ؟ 

کتابی چیزی در این رابطه خوندی ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه لحظه فک کردم خودمم تاپیک زدم چون حرف دل منه انشالله به حق این شب عزیز شوهر منم بمیره الهی امین

چرا ماها همچین آرزو کثیفی میکنیم اگه باهامون خوب بودن دوست نداشتیم یه تار مو ازشون کم بشه🙂🙂

می گم تا حالا دوره همسر داری شرکت کردی ؟ کتابی چیزی در این رابطه خوندی ؟

دوره رو نه ولی کتاب و کانال سیاست زنانه زیاد هیچ روشی روش اثر نمیزاره اینجا کمتر کسی درک میکنه من تو چه شرایطی ام

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دوره رو نه ولی کتاب و کانال سیاست زنانه زیاد هیچ روشی روش اثر نمیزاره اینجا کمتر کسی درک میکنه من تو ...

به کانال تو ایتا هست 

شیدا صدیق او نو داری ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
به کانال تو ایتا هست شیدا صدیق او نو داری ؟

نه ولی کار ازین چیزا گذشته عزیزم اونایی که این چیزا بهشون اثر میکنه ادمن نه این گرگ صفت از لوا ط کار و خیانتکار انتظارادم شدن داری

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

نه ولی کار ازین چیزا گذشته عزیزم اونایی که این چیزا بهشون اثر میکنه ادمن نه این گرگ صفت از لوا ط کار ...

حالا این یه بارم امتحان کن 

بگو اگه ای سری جواب نداد دیگه تموم 

خب مثال بزن مام بدونیم بعضیاشو ،میخام ببینم در چ زمینه ایه ،شاید تونستیم کمکت کنیم

خیانتکار لوا ط کار شماک و بدبین در حدی که خونه پدرم و خواهر برادرام نمیزاره برم اکر بریم حق رفتن به دکتر ندارم مگر اینکه خودش راضی بشه ببرتم که اونجا جلو مردم داد و فریاد و تحقیرم میکنه دوست داره جلب توجه کنه یه کلمه خوب از دهنش در نمیاد 

بشدت ذهن مریض و بدبینی داره

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

منم دوست دارم بمیره اصلا باهم نمیسازیم همش کتک و فحش و بی احترامی یعنی دیگه خسته شدم ۱۴, سال اختلاف سنی دارم فکر کنم بیشترش بخاطر همینه اصلا به خودش نمی‌رسه مثل پیر مردایه

بغض داشتم با این پیام اشکم اومد خدارو شکر یمی فهمید اونقدر بلا سرم اورده که به این مرز رسیدم😭

خداهمه روصدبرابر مرض کنه بفرسته براش چقد بی وجدان ،تو این شب دعا کنین این ویار وتهوع کوفتی دست از سر من برداره دیگه جون نفس کشیدن ندارم 😭😭😭