2777
2789
درامدش چجوریه راضبه؟؟؟؟

درامدشون خوبه معمولا

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت من ویزیتور مواد غذایی بودم افتضاح ترین روزای زندگیم بود

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مثلا ببخشید ماهی چنده

والا دقیق درجریان نیستم گلم قبلا که دختر یکی از اشناهامون ویزیتور بود میگفت درامدش خوبه و راضیه البته صنفشونم بستگی داره که تو چه زمینه ای ویزیتور باشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

چرا پولتو ندادن؟؟؟؟با کلا اذیتت کردن

پولمو ندادن

هزارجور توهین و پیشنهادای کثیف بهم دادن

و من کلا از قشر سوپر مارکت متنفرم بی فرهنگ ترین قشر کاسب هستن

ویزیتوری واقعا برای یه خانم مناسب نیس مگر اینکه خیلیییی اجتماعی و بی خجالت باشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌