2777
2789
عنوان

کنکوری ها و دبیرستانیا راهنماییم میکنید لطفن☁️

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 57 پست
اسی زیست رو چطوری خوندی؟ با جزییات میگی؟

به بیچارگی اول جزوه استادم بعد تست آموزشی بعد دوباره جزوه و کتاب رفع اشکال میکردم بعد تست آموزشی ها رو دوباره میزنم بعد مضرب ۳ میزدم بعد آزمون سطح ۱ میدادم بعد منبع دوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ریاضی و فیزیک ایکیو شیمی نردبام زیست هم ایکیو

شیمی سه سطحی بزن یا موج

ریاضی و فیزیکم سه سطحی بزن زیستم پینوکیو پایه رو سوالاشو نگاه کن و سه سطحی اگه پایت خوبه و میتونی نکته کنکوری درست پیدا کنی نشرالگو هم خوبه(غلط زیاده داره ولی ی سری نکته خوبم پیدا میشه توش و تستاش سخته) ولی از همه اینا بهتر به جز آزمونایی که خودت میدی آزمونای دیگه رو هم سوالاش رو بزن چون سوالای اونا از همه جدیدتره و ایده های تازه پیدا میشه توش

🌊as deep as the Pacific Ocean

شیمی سه سطحی بزن یا موجریاضی و فیزیکم سه سطحی بزن زیستم پینوکیو پایه رو سوالاشو نگاه کن و سه سطحی اگ ...

برای دهم دوباره آزمون بنویسم یا بانک آزمون بگیرم؟ 

غرور کاذب نیست بخدا همه میگن دوازدهم سخته به هیچی نمی‌رسی از اینش میترسم من امسال دو تا آزمون بیشتر ...

اونا واسه این اینجورین که پایشون ضعیفه و ۳ پایه رو باهم پیش میبرن وقتی پایت قوی باشه کارت سبک تره

آزمون های ملز و قلمچی دهم و حتما بزن و تحلیل کن

نحوه خوندن زیست رو میگین؟ به کندی پیش میرم. ممنون

اول ی دور کتاب درسی رو روزنامه وار میخونم بعد ویدیو فرهمند رو میبینم و نکاتش رو وارد میکنم و ی بار دیگه کتابو با نکاتش میخونم و با خیلی سبز تست آموزشی میزنم. همون روز شکلا رو برا خودم یکی دو بار میکشم. روز بعدش ی بار دیگه کتابو میخونم و آیکیو میزنم وفصل که تموم شد موج آزمون میزنم و سه سطحی و حین خوندنم با آزمون مرور میکنم(سوالای ماز و آرمان و زیستاز برا زیست خوبن)

🌊as deep as the Pacific Ocean