2777
2789
عنوان

بیاین دعوام کنین یکم نصیحت

178 بازدید | 17 پست

انگیزه نه تلنگر

یجورایی که منو سمت هدفم سوق بده

خیلی بده این احساسی که هیچی نمیکنی پر از پوچی

(میخوام به هدفم برسم ولی تلاش..)🥲

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگیزه؟ هیچ وقت دنبال انگیزه نباش برای شروعبلکه شروع کن تا انگیزه بیاد.فقط باید خودتو مجبور کنی

بله انگیزه به هیچ دردی نمیخوره میخواستم تلنگر بشه حرفای سخت بشنم راهکار

چرا نمیتونم هیچکاریو انجام بدم چرااا

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
چن سالته هدفت چیه

۱۸ رشته های پزشکی

میخوای یه بیکار باشی که به رشته به درد نخور تو یه دانشگاه به درد نخور تر خونده که تهشم امیدش به ازدواجه آخرشم شغلش میشه قیمه پختن و بچه بزرگ کردن بدون هیچ جایگاه اجتماعی

حالا درس نخون

به یک دختر کفش های مناسبی بدهید و ببینید که چگونه دنیا را فتح میکند ....🩷

میخوای یه بیکار باشی که به رشته به درد نخور تو یه دانشگاه به درد نخور تر خونده که تهشم امیدش به ازدو ...

مرسی🥺🥲

میخوام تلاش کنم ولی نمیکنم میدونم نظم لازمه ولی از کجا شروع کنم

بله انگیزه به هیچ دردی نمیخوره میخواستم تلنگر بشه حرفای سخت بشنم راهکارچرا نمیتونم هیچکاریو انجام بد ...

چون باور نکردی که بهشون نیاز داری.

به این فکر کن که اگه الان هیچ کاری نکنی ده سال دیگت چجوریه؟

بیا برو به خودت برس برو عشق حال کن خوش باش فردا پیر میشی حسرت میخوری 

هرکاری  دلت خواست انجام بده برس ب خودت برو باشگاه هیکل بساز خودتو خوشگل کن یه شوهر پولدار پیدا کن مخشو بزنن... تمام🤣

مرسی🥺🥲میخوام تلاش کنم ولی نمیکنم میدونم نظم لازمه ولی از کجا شروع کنم

کمالگرایی بذار کنار... اگه صفر کیلومتری امروزسه ساعت بخون وبعد کم کم به ساعت مطالعه ات اضافه کن.. مجازی رو بذار کنار... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺