توهین و افترا نزدم... ولی خوب هر سه چهارروز بهش پیام دادم چون زیر فشار و ناراحتی زیاد بودم و میخواستم حرفام و بهش بزنم چون نتونستم حرفام و بهش بگم و گفتم اگه منم حرف بزنم میگه محیط اموزشگاهم و بهم زدی . از محیط اموزشگاش بد گفتم که گفتم تو هنرحو نداری چون محیط اموزشگاهت قدینیه دیواراش کهنه و رنگ و رورفتست.. چه طور به خودت اجازه دادی صدات و ول کنی رو سر من ... نمیدونم اون منشیت با ارایشای عجیب غریبش هنرجوهات و فراری میده یا مثلا همش میشینن درباره پسرا حرف میزنن محیط اموزشگاهت و خراب کردن
اخه میخواست تقصیر من بندازه که تو اعتراص کردی من هنرجوهام برن خسارتش و از تو میگیرم ولی منشیش خیلی یه جوری بود و محیط اموزشگاه و خراب کرده بود. ..بعدهم بهش گفت سر فلان درس استاد فلانی باهات اونجوری حرف زد انداختت از کلاس بیرون که درست و ول کردی خوب شناخته بودنت
. خیلی ادم عجیبیه..این تو دانشکاه همکلاسم بود نتونست درس و ادامه بده با فوق دیپلم اومد بیرون رفت سراغ نقاشی و...
الانپشیمونم چرا با همچین ادمی دهن به دهن شدم ولی خیلی بهم فشار اومده بود ادمی که از من تثلب میگرفت و... باهام به بدترین نحو حرف زده بود تحقیرم کنه سعی کردم میامکای تحقیر امیز براش بفرستم