سلام راستش نمیدونم شاید جاش نباشه ابنجا بپرسم ولی دیدم همه هر نوع سوالی رو میپرسن من تجربی رفتم چون عاشق حیوونا هستم و دوستون دارم میخوام بهشون کمک کنم گفتم خب دامپزشک بشم ولی ریاضیم خوب نبست و باعث شده فیزیکمم خوب نباشه چون فیزیک ریاضیه فقط فرمولاش فرق میکنه من اصلا انگار حوصله درس خوندن ندارم ولی کلا انگار ریاضی و فیزیک مغزم نمیکشه مثلا درسایی مث دینی و جغرافی و اینا اگه بخونم برام راحت تره انگار ولی هر دفعه به تعقیر رشتع به انسانی فکر میکنم یک جوری میشم میگم پس حیوونا چی به علاوه الان خرخونم بزور کنکور تجربی قبول میشه صد البته انسانی ها نیاز به تلاش داره ولی فیزیک و اینا نداره مثلا اگر متوجه بشم اوکیم الان شیمی رو متوجه شدم راحت شد برام ولی فیزیک و ریاضی نمیدونم مشاور رفتم تست گرفت درصد تجربی ۸ بود انسانی ۸.۴ خب دوتاش رو میتونی ولی اگر فیزیک دوست نداری خب انسانی ولی من بازم نمیدونم گفت فقط دامپزشکی نیست بلکه محبت و کمک به حیوونا راه های دیگری هم داره چیکار کنم شما بودید میمونید از طرفی وضعیت مالیمون طوری نبست کلاسای مختلف کتاب های کمک درسی بگیرم برای تجربی مثلا فیزیک و اینا هی کلاس برم کتاب بگیرم.باز ببخشید اینجا پرسیدم اگر کسی تجربه ای داره کمک کنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بنظرمبا دلایل بیشتری باید این موضوعو بررسی کنی البته انسانی درسهاش مثل دینی و جغرافیای کلاس دهم نیست، بلکه علوم و فنون ادبی، تاریخ، جامعه شناسی، فلسفه، منطق،عربی( نه مثل تجربی بلکه اصولی و سنگین) و حتی ریاضی هم هست و اینها درسای سختی هستند و تعداد دروس اختصاصی انسانی در کنکور خیلی زیاده نهایی اش هم سختتره این باور که خرخون در رشته تجربی به سختی قبول میشه هم یه اعتقاد اشتباهه. و برای توجیه هست بیشتر تا یه حقیقت بهتره کتابای انسانی رو دانلود کنی یه نگاه بندازی + آینده ی شغلی رشته انسانی و دفترچه انتخاب رشته اش + تعداد داوطلبین و وضعیت رقابت 😉😉 بخاطر حیوونا بهتره آینده ی شغلیتو نابود نکنی
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
انسانی نیا خدایی حجم مطالب آنقدر زیاده و مفهومی قشنگ شوکه میشی خیلی با تصوراتت فرق داره من فک میکردم چقدر آسونه و فوقش چند تا کتاب خواندنی ولی نههههههههه اشتباه کردم بخدا افتضاح سخته میمیری تا یک درس تاریخ بخونی ۲۰ صفحه