2777
2789
عنوان

تجربی به انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
اگر فرهنگیان نظرته حتما برو انسانی حتی اگر تاریخ و جغرافیا و فلان دوست هم نداشته باشی چون حفظیاتیه و ...

فرهنگبان که بله دوست دارم و مثلا من خیلی مهاجرت دوست دارم نمیدونم با انسانی میشه یا نه من تلاشمو میکنم 

ببین بیای هم انسانی بدتر تو گل میفتی تو فقط مشکلت ریاضی و فیزیکه اما انسانی کتاباش خیلی زیاد و حوصله ...

من ابنطورم که اگر مث ریاضی و فیزیک فرمول نداشته باشه بهتر یاد میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ممنون از نظرتون من من تا الان امتحانی که خوب داده باشم دینی و جغرافیا هستش فارسبم بخاطر این بد ...

چون دختر خودش اهل درس و کتاب نبود نمی‌توانست تحمل کنه من برم دانشگاه یا فردا برم سرکار من همیشه فکر میکردم هیچ موقع از هیچ احدی بدم نمیاد الان جوری از این زن و خانواده متنفرم ک زندگیمو خراب کردن ک نگو من تو سن کم ازدواج کردم سنتی سنم ک از ۲۰گذشت فهمیدم الویتام تو زندگی درس و دانشگاه و پیشرفته از تو خونه نشستن حالم بهم میخوره ولی خودم کردم الان دلم میخواد فقد جلو دخترایی ک می‌خوان تو سن کم ازدواج کنند فقد جلوشونو بگیرم ک ایندشون تباه نکن الویت ی دختر ۱۵ساله ۳۶۰درجع با ی دختر بالا ۲۰سال فرق داره

چون دختر خودش اهل درس و کتاب نبود نمی‌توانست تحمل کنه من برم دانشگاه یا فردا برم سرکار من همیشه فکر ...

واقعا که واقعا از این ادما بدم میاد خدا لعنتش کنه دختر خودش دختر دختر بقیه ادم نبست انگار از این ادما متنفرم خیلی بده ایندتونو خراب کردن البته همسرتون که نباید انقدرر مامانی باشه بتید همسرش اولویت باشه نه هرچی مامانم گفت 🥲

منم رفیقم همون دهم ک فهمید تو ریاضی ضعیفه سال بعد رفت انسانی خیلی ب من اسرار کرد الان یکی از پشیمونی ...

واقعا؟میگن ریاضی ملاک نیست واسه رفتن به تجربی ولی بنظرم ملاکه من اون روز تو مسئله های فیزیک مشکل داشتم بعد با خواهرم که تمرین کردم گفت تو ریاضیت مشکل داره نه فیزیک