2777
2789

چرا در مورد مادر پدر اینجوری نیس با صدم بد کنیم دعوا کنیم تهش باز همو دوست داریم اگ ده سال همو نبینیم بازم سرد نمیشیم 

یا مثلا من واقعا از مادرمم داداشمو بیشتر دوس دارم الان سه هفته رفته ی شهر دیگ ولی بازم اصلا نسبت بهش حسم تغییر نکرده با اینکه دعوا زیادومیکنیم ولی دوست داریم همو 

چرا زن و شوهر سرد میشن ولی الباقی ن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اونایی که میگن چون شوهر گیر میاد این نباشه یکی دیگه اما خانواده نه خیچوقت تکرارشدنی نیست!

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چون تو توی ذهنت این دید هس ک نمیتونی بابا و مامانتو عوض کنی

ولی با بد خلقی مثلا شوهرم هی مقایسه میکنیو توی ذهنت این مورد میاد ک اگه طلاق بگیرم بعدی صد خوبه و از این حرفا

هر چند زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند

چون تو توی ذهنت این دید هس ک نمیتونی بابا و مامانتو عوض کنیولی با بد خلقی مثلا شوهرم هی مقایسه میکنی ...

دقیقا 

مثلا موقع دعواها هیچ وقت نگفتیم کاشکی فلانی داداشمون بود

ولی با همسر خیلی مقایسه اینا پیش میاد

روابط اعضای خانواده نسبی هست و نمیشه منکرش شد و ممکنه از هم انتظارات زیادی نداشته باشیم و اینکه از بدو تولد سالیان زیادی کنار هم هستیم. 

ولی ازدواج ی رابطه سببی و پر از انتظار و ی قرداد هست که هر لحظة یکی از طرفین میتونه انکارش کنه

بهترین و بهترین و عزیزترین کس من  

همسرمه نزدیک ۱۵ساله ازدواج کردم 

حتی وقتی  اون دنیا ان شاءالله بهشتی باشیم 

بازم همسرمو میخوام 

هیچ وقت برام تکراری نشده😄😘

از بس همسرم مرد هست 

نه تکراری نمیشن زن و شوهرا من با اینکه دارم جدا میشم هربار باهم میریم دادگاه کلی باهم میخندیم و حرف داریم برا گفتن

دوست عزيز مخالف نظر مني ريپلاي نكن  من هيچ علاقه اي به دونستن نظر تو ندارم  باردار نیستم 
مگه میشه بری دادگاه بعد گل بگی گل بشنوی 😐

شده!

حتی چت های مارو ببینی باورت نمیشه داریم جدا میشیم!

دوست عزيز مخالف نظر مني ريپلاي نكن  من هيچ علاقه اي به دونستن نظر تو ندارم  باردار نیستم