2777
2789
عنوان

تجربی به انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
کتابای ادبیاتو نگاه کردی؟فلسفه منطقشونو دیدی؟عربیشونو دیدی؟دینی شونو نگاه کردی؟مطمعنی؟!

بله دیدم من میتونم که درس بخونم و نمره خوب بگیرم با ریاضی و فیزیک مشکل داره و مشکلم با ریاضی از اول بود هیچ وقت نفهیدم وگرنه که چی بهتر از تجربی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین فقد ی نظره من تجربی رفتم ریاضیم ضعیف بود ولی حفظیاتم عالی ب خاطر ضعف در ریاضی فیزیک و حتی شیمی هم ضعیف شدم اومدم تغییر رشته دادم ب انسانی البته بعداز سوم دبیرستان خودم تو خونه خوندم تاریخش آسونه چون من علاقه ب گذشته داشتم جغرافیای هم آسونه  روانشناسی هم خیلی آسونه من ۹۵درصد تو کنکور زدم عربیشم خوبه جامعه شناسی شم آب خوردن من ۷۰زدم منطق  و فلسفه شم کتاب کار خوب داشته باشی آب خوردنه از نظر من کاش از همون اول رفته بودم انسانی من اصلا کتاب فقد می‌خوندم بعد کتاب کار و می‌خوندم تازه درسو متوجه می‌شدم کنکور دقیق همون تست کتاب کار اومده بود  من فرهنگیان قبول میشدم ولی شوهرم  تحت تاثیر مادرش قرار گرفت نزاشت برم ،💔

ببین بیای هم انسانی بدتر تو گل میفتی تو فقط مشکلت ریاضی و فیزیکه 

اما انسانی کتاباش خیلی زیاد و حوصله سربره مجبوری دوباره کتابای جدید و زیادی یاد بگیری ک معلوم نیس کدومشو مشکب داشته باشی

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

ببین فقد ی نظره من تجربی رفتم ریاضیم ضعیف بود ولی حفظیاتم عالی ب خاطر ضعف در ریاضی فیزیک و حتی شیمی ...

خیلی ممنون از نظرتون من من تا الان امتحانی که خوب داده باشم دینی و جغرافیا هستش فارسبم بخاطر این بد دادم که معلممون بشدت بده اصلا درست ارایه درس نمیده منم ریاضیم ضعیفه من تاریخ رو نمبگم عاشقشم و دوستش دارم ولی میگم اگر بخونم بنظرم خیلی سخت نیست ولی مبگم اگر رفتم و پشیمون شدم چی خسته شدم از بس فکر کردم بهم گفتن هوش ریاضیت خوب نبست نرو تحربی من رفتم الان امتحان فیزیک ۱ دونه مسئله حل نکردم در صورتی که دوستم مبگفت راحت بود اصلا عدد و سوال عوض میشه من قاطی میکنم.

عزیزم چقدر بد نمبدونم چرا یک سری مادرشوهرا ابنجورین اخه چرا دخالت میکنه اینده شمارم خراب کردش

انسانی عالیه مخصوصا برای فرهنگیان و وکالت

ولی اگه آینده ی خودتو توی تجربی میبینی ، برای ریاضی و فیزیک و.. بیخیالش نشو. تغییر رشته هم بدی ممکنه توی بعضی دروس انسانی هم مشکل داشته باشی.

والا درست متوجه نشدم که وارد دبیرستان شدی یا هنوز انتخاب رشته نکردی ولی به هر حال همه ی جوانب رو در نظر داشته باش نه فقط علاقه به حیوونا ! تا آخر عمر قرار نیس با علاقه زندگی کنی. از نظر عقلی بسنج خودتو‌ ؛ علاقه در وهله ی آخر مهمه

به شخصه واقعا ظرفیت تجربی رو نداشتم و انسانی میخونم عاشق رشتمم هستم. دروس حفظی هم داره اما درکل به شدت مفهومیه. البته نسبت به تجربی ها به تلاش کمتری هم نیاز داری

اگه فقط مشکلت با ریاضیشه تلاش کن بیشتر، جامیوفته برات.

همچی با تلاش و استمرار به دست میاد بشین هرروز ریاضی حداقل ۲ ۳ ساعت بخون فیلم ببین نمونه سوال حل کن ا ...

بله تلاش و استمرار که خوبه ولی شما میگی ریاضی و فیزیک عشقه ولی خب من حتی دوستشم ندارم.زیست که والا معلممون خیلی بد درس و جزوه میده از یک طرف میگ گوش کن ننویس از یک میگ گوش کن بنویس جزوشم بدردخودش میخوره من از اول سال نمیخوندم ولی دیگ دارم درسای جدی واسه ترم بد میخونم بخاطر همین کلی نمیدونم خوبه یا نه 

انسانی عالیه مخصوصا برای فرهنگیان و وکالتولی اگه آینده ی خودتو توی تجربی میبینی ، برای ریاضی و فیزیک ...

اخه هر ساله این ریاضی و فیزیک سخت تره معلم فیزیکمون مبگفت اگر میبینید فیزیک دوست ندارید همین الان رشتتون رو تعقیر بدید وگرنه توش میمونید از طرفی اونقدری وضعیت مالیمون خوب نبست که هی دوره و کتاب کار و اینا بخرم

خیلی ممنون از نظرتون من من تا الان امتحانی که خوب داده باشم دینی و جغرافیا هستش فارسبم بخاطر این بد ...

اگر فرهنگیان نظرته حتما برو انسانی حتی اگر تاریخ و جغرافیا و فلان دوست هم نداشته باشی چون حفظیاتیه و تو هم شبیه من حفظیاتت خوبه حتما درصدای خوبی میزنی تو کنکور تازه تجربی آدمو پیر می‌کنه تو انسانی قول میدم اگر خوب بخونی سال اول فرهنگیان قبولی من از کتاب کار مشاوران آموزش استفاده میکردم اصلا یکتای اکتفا نکن کل کنکور از کتاب کاره کتابو بخون اما کتاب کار و تست برات اولویت داشته باشن

اگر فرهنگیان نظرته حتما برو انسانی حتی اگر تاریخ و جغرافیا و فلان دوست هم نداشته باشی چون حفظیاتیه و ...

ریاضیشم خیلی کمه ینی س ساله انسانیو جمع کنی ی دونه ریاضی تجربی نمیشه اقتصاد با کتاب مشاوران برات آب خوردن میشه