2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت شم❓️🥲

63 بازدید | 5 پست

من یه عمو داشتم که چند سال پیش فوت کردن و زنش رفت ازدواج کرد و بچه هاش پیش ما بزرگ شدن خونه ما بعد عمه هام یه سریاشون خیلی فرق میذارن من میدونم اونا به محبت بیشتری نیاز دارن ولی واقعا یه سری رفتارشون ناراحتم میکنه انقد واسه اونا لباس و ‌.... چی کادو می گیرن بعد مخصوصا دختر عمو کوچیکم ولی دختر عمو هام مخصوصا کوچیکه انقد چیز بهشون میگن اونا هم ناراحت نمیشن یعنی میگن بمیر و فلان و فلان  عمه هام ناراحت نمیشن ولی برا من دریغ از یدونه شال حداقل

حالا دیشب خونه ما بودن 

مامانم کباب کرد واسشون از کبابا خیلی موند آخر شب جمع شدن عمه هام که کباباب باقی مونده رو بخورن تو آشپزخونه مامانم اینا هم تو هال بودن بعد انقد اون دختر عمو هامو صدا زدن که بیا بخور یه تعارف به من و مامانم نکردن با این که خونه خودمون بود😐 دوتا شون چند روزه اینجان صبح من میخواستم عسل بخورم تموم شده بود گفتم مامان کی عسلو تموم کردید نمیدونید عمه بزرگم چه قشقرقی راه انداخت وای تو منظورت با ماست تو میگی ما اومدیم سربارتون شدم حتی صبحونه نخورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم کباب کرد واسشون از کبابا خیلی موند آخر شب جمع شدن عمه هام که کباباب باقی مونده رو بخورن تو آش ...

حالا من چیزیم نگفتم و منظورم واقعا اونا نبودن حالا اگه دختر عموم سرشون رو ببره هم چیزی بش نمیگه واقعا بدم اومد ازشون