2777
2789
عنوان

شوهدم گفت میخوام یه زن درجه یک حوری تور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 96 پست
میگه جدایی ملکه ذهنم کردم نمیدونم حتما باید برسم همش فک میکنم که یه زندگی اکازیون در انتظارم اشتباه ...

ی چیز بهت بگم

هر چه سریع تر از این جدا شو هر چ زودتر بهتر

تو خودت نمیدونی ولی با توصیفی ک گفتی شوهرت اختلال شخصیت خودشیفته داره و شمارو بیمار کرده

قبول نداری برو از مشاور بپرس

این مرد عمرتو تباه میکنه

زودتر جدا شو

😘Thanks GOD 
جدی؟

ها بابا   اینجوری شدن مردا  از دوسداشتن زیاده  خیلی دوستت داره اینجوری میگه  یکی من ک اینجوریه 😂 باردار بودم میگفت سر زا بمیری برم زن خوشگل چش رنگی بگیرم  موقعی ک کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان گفتن  کیسه ابت پاره شده داشتم گریه میکردم شوهرم از من بیشتر گریه میکرد میکفت نگران نباشیا من پشت درم  😂😂😂🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برین مهریتونو بکنین ۱۴ سکه

چه فرقی می کنه؟؟ وقتی تر زدی تو انتخابت و وقتت و زندگیت با سالی نیم سکه جبران میشه؟؟ حالا مهریه هرچقدر می خواد باشه.

آدم باید خودش استقلال مالی داشته باشه تا محبور نشه به خاطر نون شب هر خاک برسری رو تحمل کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من قیافم خیلی خوبه البته صادقانه عملی هستم ولی به این چیزا نیست قیافه و اینا 1 ماه قشنگه بعد اخلاق و ...

میشه عکست بداری ببینمت

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اخه فکر کرده خانوما زن قیافه مرد میشن گفته قیافش داغون بودقیافه مرد اصن مهم نیست مهم پولشه

دقیقا میگم همه بلاگرا که حورین میبینم یهو میبینم شوهر کردن میبینم شوهرشون چقدر داعونه نگو زن پولشون شدن یا چند تا از دخترا فامیلمون

میشه عکست بداری ببینمت

اسی تو عکست رو بزار   حیف تو واقعا برای این لجن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

همچین مردی به درد زندگی میخوره اخه؟! به خدا من هرچی مرد داغون و بی ریخت و بی لول دیدم دنبال این چرت و پرتا بوده افکارشون انقدر کوچیک و سطح پایینه جز فکر کردن به زن فکر دیگه ای ندارن چون عرضه ندارن،  ولی هرچی آدم حسابی و رو فرم دیدم دنبال بالا بردن کیفیت زندگی زن و بچه اش و پولدار شدن بوده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
ها بابا اینجوری شدن مردا از دوسداشتن زیاده خیلی دوستت داره اینجوری میگه یکی من ک اینجوریه 😂 با ...

وقتی دعوا میشه یا قهر میکنی میگه میرم با یکی دیگه

یا وقتی جوابشو نمیدی از لج میره با ی دختر دیگه میلاسه یعنی میخاد جلب توجه کنه؟ یا محکت بزنه؟؟

😘Thanks GOD 
بگو زن حوری شوهر پولدار با ماشین میلیادری و خونه ویلایی و هیکل و چهره خوب می خوادآیا داریش

فقط قیافش داره فک میکنه اینم مثل اونی که تو سفره خونه بوده میتونه همچین زنس خر کنه تور کنه

تازگیا دارن جو میندازن یه سکه ،بخدا خریت محض من مهریم کم بود سر اون همششش از اولش مادرش کرد تو سرش ...

عزیزم ب مهریه نیس منکه کلا بخشیدم   ب دلشه تو دلشو بنامت کن جرفای بقیه رو ب چیزت بگیر بابا حرف زیاده

میگه جدایی ملکه ذهنم کردم نمیدونم حتما باید برسم همش فک میکنم که یه زندگی اکازیون در انتظارم اشتباه ...

شوهرت حوری گیرش نمیاد چون یه زن هرچقدرم عالی باشه بازم یه روزایی تو مود خوب نیست ممکنه نتونه به خودش برسه متاسفانه شوهرت فک میکنه همه این دخترای بی عیب و نقص و ارایش کرده همیشه همینطورین اگه باهاشون بره تو زندگی میبینه که اونام ایرادایی دارن .بنظرم فقط تو داری حیف میشی تو این زندگی.تا سنت بالاتر نرفته جدا شو چون تو هم لایق اینی که با کسی باشی عاشقت باشه.شاید الان بخاطر ایرادگیری همسرت اعتماد به نفست پایین اومده باشه ولی با توجه به اینکه گفتی ظاهرت قشنگه مطمین باش بعد طلاقم خاستگار خوب خواهی داشت

توام باید اون موقع میگفتی یه حوری چرا باید بیاد باتو؟😂😂😂 میره با یه مردی که پولداره باهوشه نه ادمی مثل تو ای خدا دستت درد نکنه چقدر خندیدم …دقیقا همینو میگفتی قشنگ میسوخت

عزیزم ب مهریه نیس منکه کلا بخشیدم ب دلشه تو دلشو بنامت کن جرفای بقیه رو ب چیزت بگیر بابا حرف زیاده

مرد خوب باشه اره ولی مرد بد .. اکثرا ۹۹ درصد مردا جنبش ندارن .

میگه اونا خودشون در میارن خودشون خرج خودشون میکنن

ک«س»خلن خودشون پول دربیاره خرج خودشون کنن بعد بیان بتو چلغوز پا بدن؟!!چرا اونوخ؟چی گیرشون میاد؟!

بگو آخه مرد اونا با تو میپرسم ک بتونن پول و هزینه هاشونو دربیارن و تو‌خرجاشون نمونن...

چرا اینقدر بعضی مردا کند ذهن و احمقن🤦🏻‍♀️

خب اون ک زندگی با تو رو دوست نداره،کلن هم پنجاه میلیون باید بهت بده ک نسخه تو‌بپیچه ک‌اونم نداره😂

پس تا پنجاه میلیون جمع کنه برو دنبال خوش گذرونیت و سرتو با کسی گرم کن ک حالتو خوب کنه،پوله ک جور شد بهت داد جدا شو...

ببینم اونوخ کی میاد موس موس کیو می‌کنه😉