2777
2789
عنوان

شوهدم گفت میخوام یه زن درجه یک حوری تور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا برین مهریتونو بکنین ۱۴ سکه

تازگیا  دارن جو میندازن یه سکه ،بخدا خریت محض من مهریم کم بود سر اون همششش از اولش مادرش کرد تو سرش که چون مهریش کمه هر زمان میتونی جدا شی بخاطر این از روز عقداااا بخدا میگفتن که خوبه مهریه کم .. جلو خودمون بعد اون شوهرم از اول ملکه دهنش کرد جدایی هر زمان فک میکرد اندازه مهریه من ۵۰ میلیون درستش اومده باید نسخهدمن بپیچه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اخه فکر کرده خانوما زن قیافه مرد میشن گفته قیافش داغون بودقیافه مرد اصن مهم نیست مهم پولشه

دقیقا البته اخلاق هم مهمه خیلی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میگفتی هیچ زنی نمیاد با اخلاق گند تو بسازه

طاهرش جوری همه فک میکنن چه اخلاقی داره میدونمم برا کسی که دوسش داشته باشه مثل کسی که با من بود نمیشه مطمئنم 

همون به اصطلاح خودش حوریا حداقل ماهی ۵۰ میلیون خرجشونهبگو پس زر نزن بشین سرجات

میگه اونا خودشون در میارن خودشون خرج خودشون میکنن

یه چی میخواستم بگم پشیمون شدمولی بهش بگو طلاق بده برو ببینم چطوری میخوای حوری تور کنی کنجکاو شدم ببی ...

چی میخواستی بگی

تازگیا دارن جو میندازن یه سکه ،بخدا خریت محض من مهریم کم بود سر اون همششش از اولش مادرش کرد تو سرش ...

اكه بجه نداري جدا شو تا سنت بالا نرفته

شانس ي ازدواج ديكه رو از خودت نكير

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست