2777
2789
عنوان

من روستاییم فامیلامون از شهر میان خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 82 پست

کسی مجبورشون نکرده بود بیان!

هر کسی سبک زندگی خودشو داره باید احترام گذاشت!

متاسفانه فامیل هاتون آداب معاشرت بلد نیستن..

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه بدوران رسیده و بیشعور بودن.اصالت همه ماها برمیگرده به روستا.اول روستا بوده بعد شهر به وجود اومده.الانم خداروشکر زندگی روستایی کم از زندگی شهری نیست.

اونا بی ادب و بی اصالت بودن باید از رفتارشون خجالت بکشن نه شماها

کردستان✌🏼🕊️

اینکه با چایی قند بخوریم بی کلاسیه؟😐

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

عزیزم اکثر ساکنین شهر ارزوی خونه های بزرگ و پر از اتاق و جادار و همکف روستا رو دارن... کسایی که اینجور میگن یجورایی سعی دارن کمبودهاشون رو پنهان کنن. من بشخصه عاشق خونه های روستایی ام. چون اونجا بچه هام محدودیت تحرک وسروصدا ندارن اصلا.... شما هم خدا رو بابت داشته هاتون شکر کنید. اکر امکانش رو دارین کم کم هر دفعه یه گوشه خونه رو بازسازی کنید. وگرنه بهش فکر نکنید و لذت ببرین ازش... وقتی هم اینجوری میگن از خونه ها بگو عوضش اینجا ارامش داریم عزیزم و لذت میبریم. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

وا خب ناراحتن نیان مگه مجبورن؟مهمون انقد پررو...ازروستاهای لرستان هستین؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تازه بدوران رسیده و بیشعور بودن.اصالت همه ماها برمیگرده به روستا.اول روستا بوده بعد شهر به وجود اومد ...

بابا ندیده مطمئنم اینارو غار گردن نمیگیره شهرشهری راه انداختن