2777
2789
عنوان

من روستاییم فامیلامون از شهر میان خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 82 پست

بیخیال عزیزم

اونا درک نمیکنن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

افتخار کن به هر چیزی که داری به اون خونه ایی که پدرت با زحمت ساخته ...

خونه های روستا همه اینجوری هست 

ولی شهر بخوای نخوای ساخت خونه ها شیک تره 

این چیزا برات مهم نباشه 

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعصابم خورد شد از این فامیلای گاگولتون اینا عقده داشتن میخواستن از عمد هر جور تونستن تیکه بندازن اخه با خرما یه روستایی رو مسخره کنی •-•

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بگو زر نزن تو رو قرآن توی بالاشهر شهرای بزرگم چاییشونو با قند میخورناینا بی فرهنگن میخوان تو رو اذیت ...

اخخخ آفرین چقدر جواب دامن عاقلانه حساب شده ست ندیده عاشقت شدم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وا تقصیر خودته اعتماد بنفس داشته باش

من بودم جواب همشونو میدام

میان تلپ میشن ایراد هم میگیرن

خونه های لری و کردی و ترکی نداره

خوب هر شهری بافتش یه طوری هست

چه آدمای بی ادبی

تو به خودت میگیری چرا؟!

واقعا در عجبم

باور کن خونه خودشون قند نمیخورن زیاد مصرف نشه 

جدی نگیر آدم با کلاس واقعی کلاس نمیزاره

اون اگ زیاد خورده بود ادبش اون نبود😂 میگفتی اشکال نداره خال رفتی خونتون دوبار بخور مزش دهنت بمونه واسه خونه مردم

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

ای کاش منو دعوت کنید  بیام خونتون 

من عاشق روستام

من عاشق زندگی ساده روستاییم 

من عاشق چای خوردن تو خونه روستاییم 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

اشتباه نکن اسی من تهرانم بخدا حسرت جای شما رو دارم  قسم خوردم باور کنی

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

😐 خونه لری چشه مگه 

آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

😂😂😂😂😂

ولشون کن بیفرهنگارو 

خاله های بابام از تهران میان شهرستان 

حس شاه و شاهزاده دارن 😂هرچند اون تیپ و لحن رو پشت کوهم گردن نمیگیره 

یه رفتارای دارن مثلا معتقدن ما تهرانیم و اجاره نشین وگرنه اگه شهرستان بودیم توی کاخ میشستیم کسی نیست بگه اکه خونه گرون وسایلش هم همینطور؟