2777
2789
عنوان

آیا زنِ همچین آدمی میشید چرا بادلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 65 پست
خب نمیزاره برم سرکاربخدا ازاول میزاشتا الان هم خیلی پیشرفت کرده بودیمهم انقد درگیر نمیشدیم باهم

اره اینو نمی دوتستم این کارش بده خب

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه قطعا نهاسیری نمیبره که ، قراره ازدواج کنن.

ن میگ زن چرا بره باشگاه برا کی بره

میگم برا سلامتیش

مگ زن سلامتی نمیخاد

میگ زنا برا باسن وسینه واندام میرن ک مال توخوبه بشین سرجات محیط اینجور جاها از راه بدرت میکننن!!!

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
چون خونه وماشین دارهتمام حقوق فقط صرف خوردوخوراک میشه

بازم کمه

من مجردم این ماه بیشتر از ۱۰‌تومن خرج کردم تازه بازم نیاز دارم کمم اوردم

توروخدا فکر نکنید چون ماشین و خونه داره پس ۱۰ تومن کافیع

الان یه قطعه از ماشین خراب شه بیشتر از ۲ـ۳ تومن هزینه میبره

شما عروسی نمیخوایدبریید؟ مسافرت و رستوران و دکتری هم نمیرید؟ واقعا کمههههه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
دست بزن نداشتن و عیاش نبودن و ...نکات مثبت نیستنا جز واجباتن.من نه.چون هم اهل خرج کردن نیس هم اهل تف ...

تازه احتمالا این خواستگار خودش گفته اینجوری نیستم ، وارد زندگی مشترک نشدن که بحثی دلخوری پیش بیاد و مشخص بشه واقعا خصوصیاتش اینجوری هست یا نه.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

ن میگ زن چرا بره باشگاه برا کی برهمیگم برا سلامتیشمگ زن سلامتی نمیخادمیگ زنا برا باسن وسینه واندام م ...

کسی که در مورد زن و بیرون رفتنش همچین افکاری داره عزیزم بهتره همین الان بهش بگی نه ، چون هیچ ارزشی برای جنس زن قائل نیست

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

تازه احتمالا این خواستگار خودش گفته اینجوری نیستم ، وارد زندگی مشترک نشدن که بحثی دلخوری پیش بیاد و ...

نه ۷ ساله باهاشم زیر ی سقف دوتام بچه دادم

امروز بحثمون شد

گفتم خاک تو سرم ک باهات موندمو فلان بعد گفتم بزار بپرسم ببینم هم نوع هام چی میگن

احتمالل برا پولش میگه

نه چون گفتم پولشو بابام میده برا دیسک‌کمرم خوبه

مسیرشم‌خییییلی نزدیکه باشگاه

از مادرش میترسه بنظرم

چون بفهمه منو باشگاه میزاره

میگ اره میخوای زنتو مدل کنی یاچی

نه ۷ ساله باهاشم زیر ی سقف دوتام بچه دادمامروز بحثمون شدگفتم خاک تو سرم ک باهات موندمو فلان بعد گفتم ...

ای بابا🥲 بد شد که

بهرحال تحملش سخته عزیزدلم ، خیلی خوب تحمل کردی ۷ سال رو