2777
2789
عنوان

آیا زنِ همچین آدمی میشید چرا بادلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 65 پست
اره چون میخوام بهش نشون بدم جز من هیچکس زنش نمیشه

با حقوق 15 تومن و بیماری شکاکی و بددلی و پارنوییدی( اینکه هر کاری کنی فکر میکنه واسه کسیه و یا نمیزاره جایی بری) و اولویت خواهر و مادرش بودن هیچچچچ کسی زنش نمیشد

حالا که شانس باهاش یار بوده و شما زنش شدی باید بزارتت رو سرش و قدر بدونه و بره دنبال درمان برای پارانوییدیش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ۷ ساله باهاشم زیر ی سقف دوتام بچه دادمامروز بحثمون شدگفتم خاک تو سرم ک باهات موندمو فلان بعد گفتم ...

عه مث همیم ، اخلاقای شوهر منو گفتید ، من خودم هم حوصله مسافرت ندارم و واسه خرج کردن و پول نداشتنتش غر میزنم ولی واقعا میگم طفلی گناه داره چه کنه ، ولی اولویت هاش فرقی نداره و مامانش رو خیلی دوست داره اما منو هم همچنین و برا باشگاه اینا همراه نیس ولی در کل بنظرم من خوبه و باهم می‌سازیم 

اره چون میخوام بهش نشون بدم جز من هیچکس زنش نمیشه

چرا فکر میکنید زنی براش پیدا نمیشه ؟؟!!! اینقدر دختر و زن گاگول داریم که با بدتر از این هم با کله خودشون میرن خاستگاری خواهر ، شما باید بگید بهتر از من کسی نیس زنش بشه ، که البته بازم ایشون کسی که چه بسا از شما پایین تر هم باشه ، عالی بدونه ،،، بجای لجبازی راهی برید که بشه مشکلات رو حل کرد