2777
2789
عنوان

چطوری با نامزدم خوب باشم براش‌و‌اذیتش نکنم بیاید تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 52 پست
گذشته رو فراموش کن ‍ #رهایی_از_دلبستگیآیه 27 سوره ابراهیم را بخواند و بر خود بِدمد،ان شاء الله از قی ...

برای حفظ آبرو چیزی هست تو این کانال ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من اصلا قبلا ام بهش اهمیت نمیدادم حسی بهش نداشتم اما خیلی پیگیرم بود میگفت میخوامت منم حس کردم شاید ...

پسرخالتو میگی؟

به نظر میاد واقعا دوستت داره

یکم تلاش کن به خاطر خودت و طرف مقابلت حالت بهتر بشه

سعی کن خودتو مشغول کاری کنی که فکرت سمتش نره،شاید هیچ وقت یادت نره اما بفرستش یه گوشه ذهنت که توچشم نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم اینارو اما گاهی وقتا ب فکر گذشتم میفتمفعلا ک نامزدم بیشتر از من دوسم داره اما منم امروز مث‌خو ...

عقد نکن تا وقتی طرف قبلیت و فراموش کنی یا یکی دیکه رو ببینی که بیشتر از پسر خاله ات و دوست قبلیت کشش پیدا کنی

اون دوسم داره هرچی من بگم و بخوام همون کارو میکنه ابراز علاقه ی شدیدم میکنه اما من اذیتش میکنم البته ...

تظاهر به دوست داشتن، همون دروغگوییه، اون قبلی به هر علتی که رفته، دیگه برگشتنی نیست، و اگر هم برگرده، دیگه هیچکدومتون حس قبل رو به هم نخواهید داشت، پس بچسب به این کسی که الان با تمام وجود میخوادت، موقع حرف زدنش، بیشتر تو‌چشماش نگاه کن، کم‌کم بدلت میشینه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
پسرخالتو میگی؟به نظر میاد واقعا دوستت دارهیکم تلاش کن به خاطر خودت و طرف مقابلت حالت بهتر بشهسعی کن ...

اره پسرخالم خیلی ساله ک‌پیگیرمه همیشه سوپرایزم میکرد تولدام کادو میگرفت مهمونیا تفریح و.. توجهش به من بود ک اذیت نشم و بم خوش بگذره اما من دلم گیر‌کسی بود ک‌بازیم داد و دوسم نداشت🥲

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
تظاهر به دوست داشتن، همون دروغگوییه، اون قبلی به هر علتی که رفته، دیگه برگشتنی نیست، و اگر هم برگرده ...

اتفاقا چن هفته پیش عشق سابقم بعد مدت ها پیام داد و گف‌ک‌برگردیم ب هم ولی‌ هم خیلی‌عذابم داده بود هم دروغ گفته بود بلاکش کردم دیگم هیچوقت قرار نیس باهم باشیم اما این دلیل نمیشه دوسش نداشته باشم🥲

اره پسرخالم خیلی ساله ک‌پیگیرمه همیشه سوپرایزم میکرد تولدام کادو میگرفت مهمونیا تفریح و.. توجهش به م ...

تجربه تلخی داشتی

ولی داشتن همچین ادمی تو زندگیت منظورم پسرخالته،شاید نعمت خدا برات هست که بعد اون همه اذیت شدن حالا یه نفر تمام وکمال توروبخواد تلاش کنه برای حال خوبت

اره پسرخالم خیلی ساله ک‌پیگیرمه همیشه سوپرایزم میکرد تولدام کادو میگرفت مهمونیا تفریح و.. توجهش به م ...

یعنی این طفلکو داری میفروشی به کسی که بازیت داده و علاقه‌ای هم بهت نداشته؟😳😳😳

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
عقد نکن تا وقتی طرف قبلیت و فراموش کنی یا یکی دیکه رو ببینی که بیشتر از پسر خاله ات و دوست قبلیت کشش ...

نمیتونم دیگه نمیخوام رد و بدل کنم و بخوام هرروز با یکی باشم پسرخالم ک‌فعلا دوسم دااره قرارم نیس عشق سابقمو هیچوقت فراموش کنم پس شاید سرنوشت من همینطوری رقم خورده

یعنی این طفلکو داری میفروشی به کسی که بازیت داده و علاقه‌ای هم بهت نداشته؟😳😳😳

خودم میدونم دوسم نداشت و بازیم داد و با خیلیابود اما من دوسش داشتم نمیدونم دقیقا چرا ولی دلم گیرش بود هرچی بود تموم شد

خودم میدونم دوسم نداشت و بازیم داد و با خیلیابود اما من دوسش داشتم نمیدونم دقیقا چرا ولی دلم گیرش بو ...

ان‌شاءالله که تموم شده باشه

تجربه تلخی داشتیولی داشتن همچین ادمی تو زندگیت منظورم پسرخالته،شاید نعمت خدا برات هست که بعد اون همه ...

اره شاید حق با شماس میخوام باهاش خوب باشم ک عذاب وجدانم نداشته باشم امیدوارم بتونم