2777
2789
عنوان

چطوری با نامزدم خوب باشم براش‌و‌اذیتش نکنم بیاید تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 52 پست
اره شاید حق با شماس میخوام باهاش خوب باشم ک عذاب وجدانم نداشته باشم امیدوارم بتونم

ولی خوب فکر کن اگر میبینی تو هیچ حسی بهش نداری ارتباطتون رو تموم کن که اون ادم هم ضربه نخوره...

ولی اگه میبینی خودتم بهش علاقه داری تمام نیروتو بزار که توهم متقابلا همون حسای قشنگ و بتونی هدیه بدی بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خوب فکر کن اگر میبینی تو هیچ حسی بهش نداری ارتباطتون رو تموم کن که اون ادم هم ضربه نخوره...ولی ا ...

نمیگم ازش متنفرم اروزی هر کسیه ک باهاش باشه چون مناسبه تقریبا اما خب علاقه ی من ب اندازه ی‌اون نیست اوم صدشو میزاره من شاید از صد ، چهلم رو‌بزارم 

میگه هرگز اسم جدایی رو نیار و نمیتونم چیزی بگم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
بیشتر از یکساله ک‌اون فرد سابق و‌فراموش نکردم و نمیشه ک‌فراموش کنم بعضی ادما فراموش نمیشن چون اولینا ...

نمیگم حافظت رو از بین ببر میگم سعی کن دیگه بهش فکر نکنی. چون اینکه الان تو با یکی تو رابطه‌ای ولی تو فکر کس دیگه‌ای و اون رو دوست داری خیلی برای من دردناکه چه برسه به نامزدت که خیلی هم دویتت داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نمیگم ازش متنفرم اروزی هر کسیه ک باهاش باشه چون مناسبه تقریبا اما خب علاقه ی من ب اندازه ی‌اون نیست ...

بهترین تصمیم روفقط خودتون  میتونین بگیرین که از تمام زوایای ماجرا خبر دارین

اگر مشکلت جدی تر شد و اذیت شدی بایه مشاور صحبت کن حتما

ارزو میکنم خوشبخت بشی🌱

نمیگم حافظت رو از بین ببر میگم سعی کن دیگه بهش فکر نکنی. چون اینکه الان تو با یکی تو رابطه‌ای ولی تو ...

خودش بیچاره روحشم خبر نداره من این مشکلو‌دارم فکر میکنه کلا مودم اینطوریه میگه کنارت میمونم درست میشی خوب میشی روزای خوبمونو میسازیم اماا..🥲

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
خودش بیچاره روحشم خبر نداره من این مشکلو‌دارم فکر میکنه کلا مودم اینطوریه میگه کنارت میمونم درست میش ...

تهش همینه که دوستت داره و خوشبختت می کنه نه اونی که ولت کرد و رفت. خاطراتت با اون هرچقدر قشنگ بودن ولی تهش نتیجه‌ی قشنگی نداشتن.

پس از دلت ببر بیرون اون رو تا بتونی کسی که واقعا لایق قلبته رو توش جا کنی❤️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.