2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید

110 بازدید | 12 پست

بچه ها من و همسرم در کل خوبیم باهم .مهربونه کلا شخصیتش. ولی نمیدونم چرا اصلا ب رابطمون اهمیت نمیده یعنی الان یک ماهه هیچ رابطه ای نداریم. کلا چند ساله اینجور شده نمیدونم چرا .شماها اینجوری نیستین؟

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدم قرص x aide خوبه نمیدونم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

شوهرمن که دیگه هیچ ،از سردمزاجی شروع شد الان به ناتوانی رسیده 

دیگه سرنوشت مظلوم های مثل ماهم این بوده 

من که می بینم پدرخوبی برای بچه هاهست ،اخلاق بد که نشه تحمل کردنداره ،البته اخلاق  بدداره اماقابل تحمله

ترجیح میدم بچه ها درخانواده ای  که پدرومادرکنارهم هستن ،بزرگ بشن

سراین موصوغ خیلی وقته نه غرمیزنم ونه قهرودعوا ،انگا کناراومدم وپذیرفتم

میشم ولی منم سرد کرده ی کم با این رفتارش. ناراحت میشم نمیتونم برم جلو

مشاوره رفتید؟

برو مشاوره قرص دارویی چیزی بگیر به خوردش بده 

گرمی بخورید

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
مجبورش کن مال منم همینه

من برم جلو انجام میده ولی خب اونم بعد ۹ سال هنوز درست حسابی رابطه نداره و انگار مث بچه باید یادش داد مرحله ب مرحله

شوهرمن که دیگه هیچ ،از سردمزاجی شروع شد الان به ناتوانی رسیده دیگه سرنوشت مظلوم های مثل ماهم این بود ...

چند سالشه؟

مشاوره رفتید؟برو مشاوره قرص دارویی چیزی بگیر به خوردش بده گرمی بخورید

تا دلت بخواد مشاوره رفتیم نامه براش نوشتم کلیپ فرستادم همه جوره فهمونده شده بهش ک من ناراضی ام از این وضع.بازم ب من میگه من درگیر کار و بارم بدهی دارم. هرچند بدهیارو خودش واسه خودش درست کرده من کلا هیچ توقعی ندارم ازش 

تا دلت بخواد مشاوره رفتیم نامه براش نوشتم کلیپ فرستادم همه جوره فهمونده شده بهش ک من ناراضی ام از ای ...

چقدر بد قرص به خوردش بده

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪