2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوازده رکعتی؟

به نقل از پیامبر اکرم صلی الله، اعمالی برای این شبِ مبارک ذکر شده‌است که عبارت است از:

اولین پنج شنبه ماه رجب، در صورت امکان، روزه بگیرید و چون شبِ جمعه شد، مابین نماز مغرب و عشاء، دوازده رکعت نماز مستحب بخوانید. به این صورت که هر دو رکعت به یک سلام ختم شود و در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره قدر و دوازده‏ بار سوره توحید را بخوانید و زمانی که از نماز فارغ شدید، هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَی آلِهِ (و علی آلِ مُحَمَّدٍ)؛ خدایا! بر محمّد پیامبر درس ناخوانده و خاندانش درود فرست.

سپس به سجده رفته و هفتاد مرتبه این ذکر را بگویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ؛ پاک و منزّه است پروردگار فرشتگان و روح.

سپس سر از سجده بلند کرده و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ؛ پروردگارا! مرا بیامرز و بر من رحم کن و از آنچه که از من می‌دانی، درگذر، به درستی که تو خدای بلند مرتبه و بزرگ‌تر هستی.

آنگاه دوباره به سجده می‌روید و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ.

سپس حاجات و آرزوهای خود را طلب کنید تا به اراده و مشیت خدای تعالی به آن برسید.

به نقل از پیامبر اکرم صلی الله، اعمالی برای این شبِ مبارک ذکر شده‌است که عبارت است از:اولین پنج شنبه ...

و اینکه این نماز مستحبی و واجب نیس میتونین از هر سوره هرتاچندتا که میتونید بخونید 

اره😬😁😂دوازده رکعت توی هر رکعت کلییی سوره

ببین سالی یکبار به زحمت خوندنش می ارزه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
آره امروز معرفه به روز آرزوها من هر سال امروز روزه میگیرم بعدم نمازشو میخونم

ولی امسال نصیبم نشد خیلی ناراحتم چون دیشب پریود شدم

التماس دعا از همگی که اعمال انجام دادن واسه من هم دعا کنید