2777
2789

خدای مهربونم بهمون کمک کن ما جز تو کسیو نداریم که بهش پناه ببریم تو تنها امید باقی مونده منی میشه خواهش کنم منو دوست داشته باشی و به حرفام گوش کنی من امشب ازت می‌خوام نه برای خودم تنها برای همه هر کس که گرفتاره گره گشایی کن جوانه های خشک شده امید توی دلمون زنده کن  پناهمون باش توی سختی ها یارو یاورمون باش خدا جون کمک کن  خونم فروش بره و برم پیش شوهرم و زندگیمون شروع کنیم الهی هر کس هر حاجتی داره سال دیگه برآورده شده باشه به نیست برآورده شدن آرزوهای قشنگتون براتون دعا میکنم و از ته دلم می‌خوام که خدا به زندگی هممون نگاه کنه شما هم لطفاً یه دعای قشنگ کنید برای همون ❤️

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی همه ی بچه های سایت به ارزو شون برسن همه اونایی که بچه میخواهن خدا بهشون بده

الهی آمین 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب