2777
2789
عنوان

از ظاهرم خجالت میکشم🥲🥲🥲

195 بازدید | 17 پست

حس میکنم خیلی بد بنظر میام

توی خیابون که میرم حس بدی نسبت به خودم دارم

خونه کسی هم دوست ندارم برم چون پوست و بدنم بده روم نمیشه لباسی جز مانتو و شال جلوی کسی بپوشم .. 

یا بدون آرایش باشم .. هرچند با آرایش هم خوب‌ بنظر نمیرسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقا همینجورم. پوستم تیره و پراز چروکه. دستام خیلی لاغره پاهام خیلی چاقه . انگشتام خیلی درازه. صورتم استخونی. قدم خیلی درازه. اصلا عشوه و نازندارم. همیشه بدم میومد توجمع باشم. 

بخدا خوبید 

والا خوبید هیچکس بی‌نقص نیست آنقدر نگاه بقیه نکنید اکر همه خیلی خوشگل باشن البته که اینا بیشتر عملن و ژل طبیعی نیست ولی خوب هر کسی قیافه خاص خودشو داره نگاه نکن مردم به چی میگن زشت هیچ کس زشت نیست مثل جوجه اردک زشت که اصلن زشت نبود فقط بقیه از حسودی  میگفتن 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خانما دوس دارن اما مردا دستای توپولی و کیوت دوس دارن

وااا نه اتفاقا یعنی خیلی کشیده اس انگشتات ؟ اتفاقا همه آرزوشونه انگشتای کشیده داشته باشن تاپیکارو بخونی متوجه میشی 

اگه دوس داشتی عکس دستتو بزار