2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4452 بازدید | 252 پست
عزیزم منظورش اینه که پسرا دختری زشت باشه اصن نمیخوانش نه اینکه براش خرج کنن خوشگل بشه تازه ما دخترام ...

آخه از این می‌سوزم که پول برام مهم نبود. میگفتم فقط چشم پاک و مومن باشه. که اونم نیست

نظر من برخلاف بقیه اس و کم طرفدارهمن به شخصه فکر می کنم این اصلا نرمال نیست که بعد ده سال هنوز نتونس ...

عزیزم ادما وابسته کسی میشن که ازش تو ذهنشون بت ذهنی بسازن

گفتن خانوم زیبا بوده

اینجا بت ساخته از زیباییش 

اگ خانومی از اون زیباتر با این اقا اوک بشه و این اقا براش هزینه کنه و حسو حال خوب بگذرونه اون خانوم فراموش میشه 

خوب باش ولی ساده نه🎀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار و برخوردش خیلی ناز و زنانه و دلبرانه بود‌. باهاش لحظات خوبی داشتم و خیلی پایه بود و کم نمیذاشت ...

ناز و زنانه و دلبرانه یعنی چه جوری ؟ 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

دخترا فهمیدید دخترایه زیبا رو خدا لایق عشق افرید

صرفا زیبا نه- بی رحم و سنگدل😉

اگر یک زن ب زیبایی اش تکیه کنه میبازه، چیزی ک عمژقا مرد رو مجذوب زن میکنه اقتدار اون زن هست، مردا مجذوب زنی میشن ک ب خودش بیشتر از مرد بها میده  و مرد از این طریق وادار میشه ک برای به دست آوردن دلش تلاش کنه و کاری کنه! 

کم نیستن دخترای زیبایی ک بخاطر ضعف و وابستگی و نابلد بودن فقط ازشون استفاده میشه و بعدم مثل دستمال پرت میشن اون ور.

ما زنها با اسم زیبایی خودمون رو گول میزنیم، چون دوس نداریم بپذیریم ک رفتار با یک مرد رو بلد نبوده ایم .

عزیزم ادما وابسته کسی میشن که ازش تو ذهنشون بت ذهنی بسازنگفتن خانوم زیبا بودهاینجا بت ساخته از زیبای ...

بله دیگه دلیلش می تونه هر چی باشه

در هر حال مهم اینه که تشخیص بده نه "وابستگی" و نه "بت سازی" هیچ کدوم رفتار های سالمی نیستن. حالا میخواد به خاطر قیافه طرف باشه، به خاطر رفتاراش باشه، یا هر چیز دیگه اش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آخه از این می‌سوزم که پول برام مهم نبود. میگفتم فقط چشم پاک و مومن باشه. که اونم نیست

اخ بگردم من

تقصیر این فیلما جامعه بوده این تفکر بهت داده

ازدواج اسان

ازدواج ساده 

مومن بودن پسر

و...

دخترا از خیلی حقاشون گذاشتن از اونور یه سریا قشنگ پسرارو چاپیدن

خوب باش ولی ساده نه🎀

خیلی دوست دارم بدونم ناز و دلبرانه و زنانه رفتار کردن از نظر آقایون چجوریه میشه بگید

یعنی دختری ک خواسته هاش رو میگه، دختری ک از سر ضعف و حقارت و نازکشیدن با ی مرد حرف نمیزنه، یعنی زنی ک خودش با خودش حالش خوبه و ب مردی ک باهاش رفتار مناسبی نداره هیچ تعهدی برای موندن نداره و خیلی راحت ی مرد ک حامی نباشه و بدرفتار باشه رو ترک میکنه چون خودش برای خودش عزیزتر از اون مرده😉

صرفا زیبا نه- بی رحم و سنگدل😉اگر یک زن ب زیبایی اش تکیه کنه میبازه، چیزی ک عمژقا مرد رو مجذوب زن می ...

عزیزم 

این ثابت شده مردا ظاهر بینن اگ دختر ظاهر خوبی نداشته باشه

اصلا مجذوب اقتدارش نمیشن و تازه لهشم میکنن

خوب باش ولی ساده نه🎀

عزیزم این ثابت شده مردا ظاهر بینن اگ دختر ظاهر خوبی نداشته باشهاصلا مجذوب اقتدارش نمیشن و تازه لهشم ...

خیر- هممون تا حالا دیدیم دخترایی ک از نظرمون زیبایی خاصی ندارن ولی عین مجنون ی مرد رو دور و بر خودشون دارن، آدمها عاشق ظاهر افراد نمیشن، عاشق انرژی ای میشن ک از اون فرد دریافت میکنن، وایبی ک ازش میگیرن،زیبارویان ترک شده کم نیستن! 

زیبایی مهمه نمیگم مهم نیس، ولی همه چیز نیس، باور کن😉

شما ته تجربه ای داشتین از روابطتون؟

از بچگی پسر فامیلمون و دوست داشتم و خیلی ام باهاش خوب بودم و تابلو بود از رفتارم

با اینکه چند سال خواستگارم بود ولی خانوادم مخالف بودن

نه بیقراری ازش دیدم نه تلاشی

خیلی فکر میکردم که چرا یه جایی سر راهم سبز نمیشه چرا ریسک نمیکنه بهم پیام بده و شمارم و بدست بیاره

من خیلی بیقرارش بودم ولی اون نه

خیلی روزام و تلخ کردم بخاطرش خیلی

آخرم امسال جشن عقدش رفتم.

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱