2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5327 بازدید | 259 پست
خب اونا می‌خوان ما خوشگل باشیم ما هم در ازاش پول میخوایم این در به اون در🦦 هر کاری جز این نکنی باخت ...

ن فقط پول- 

ادب

احترام

ملاحظه

فروتنی

و اینکه در تب عشقت جزغاله شدنش رو ببینی و لبخند بزنی😇

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچکس دل نبند همه رفتنین

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نظر من برخلاف بقیه اس و کم طرفدارهمن به شخصه فکر می کنم این اصلا نرمال نیست که بعد ده سال هنوز نتونس ...

دقیقا نشخوار و وسواس فکری داره 

عشق نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
پسرا احساس ندارن پسرا:

💔

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

والا شوهر من دلش میخواد به خرج خودم و بابام خوشگل باشم. دلش نمی‌خواد یک ریال برام خرج کنه

عزیزم منظورش اینه که پسرا دختری زشت باشه اصن نمیخوانش نه اینکه براش خرج کنن خوشگل بشه تازه 

ما دخترام پسری که پول نداشته باشه نمیخوایم این ب اون در

خوب باش ولی ساده نه🎀

فقط لازمه سازگار نباشی و بتونی ب خودت بیشتر از مرد اهمیت بدی، زنی ک مرد رو در رابطه اولویت قرار میده ...

دقیقاً وقتی خود خواه میشم عزیزتر میشم.

یک سال با دوتا بچه همراهش رفتم ۱۳۰۰ کیلومتر دورتر از خانوادم. یه چه ذلت از شغلم انتقالی گرفتم که کنارش باشم. کل این یکسال بی محلی کرد بهم.

همین که سال دوم تنهاش گذاشتم و با بچه ها برگشتم حالا براش عزیز شدم.

الان بهش میگم هر شهر دیگه ای هم انتقال بشی دیگه همرات نمیام

شاید بهتر باشه با یک مشاور خوب و کاربلد تو این زمینه صحبت کنید و ازش مشورت بگیرید.

تو این سایت فکر کنم اغلب کاربرها همه مردها رو بی احساس و تنوع طلب و ... میدونن و زن ها رو وفادار و همه چیز تموم !

کاش یکی ام مارو اینجوری میخواست

شما ته تجربه ای داشتین از روابطتون؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی