2777
2789
عنوان

با عشقم دعوا کردم بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین تیپ دخترایی که خیلی تشنه توجه هستن تا یکم بی محلی ببینن سرخورده میشن سنتم کمه و تو این سن نیاز ب توجه داری اونم فهمیده نقطه ضعفتو داره اذیت میکنه 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
هعی..

دورت بگردم لیاقتت و نداره ، میدونم دوسش داری میدونم فراموش کردنش سخته ولی قدر خودت و بدون تا یکی که لایق عشقت باشه گیرت بیاد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

حسادت نیس عزیز دلم ، میتونم خیلی راحت بهش بگم برو التماسش کن فلان کن ولی چون دلم براش میسوزه نمیخوا ...

نمیتونی تحلیل کنی این خودش زیاد رفته سمته پسره اونو پر توقع و مغرور کرده الان اونم چندتا پیام داده این ناز زیادی کرده اون که نفهمیده چشه زنگم زده دیگه چیکار کنه؟!؟!؟ 

قربونت بشم:)))

خدانکنه عزیز دلم😘💕🫂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نمیتونی تحلیل کنی این خودش زیاد رفته سمته پسره اونو پر توقع و مغرور کرده الان اونم چندتا پیام داده ا ...

باشه عزیزم من نمیتونم تحلیل کنم

شما تحلیل کن واسش

ارومترررچقد بی‌ادبیمگه چی‌گفت

عزیزم اگه حواستو جمع کنی میبینی برای اینکه بگن سنت کنه فلانی بهمانی برای تحقیر میپرسم ی عده آدم...چی بگم اما قربونت بشم برو ببین موضوع تاپیکامو ربطی ب سنم داشتش؟؟

فقط خودت و خودت و خودت:))

عزیزم اگه حواستو جمع کنی میبینی برای اینکه بگن سنت کنه فلانی بهمانی برای تحقیر میپرسم ی عده آدم...چی ...

نه ولی محترمانه جواب میدادی خب. ادم اینجور حرف میزنه اخه؟ البته ب من ربطی نداره اما این رفتار در شأن یه دختر نیس

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲