2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5336 بازدید | 259 پست
ی سوال بپرسم نظرتو بگودختره با طرف کات کرد مقصر خودش بودهرچی اومد دنبالم نرفتماخرین بار من جواب اونو ...

به خدا خوب متوجه نشدم. تاپیک زدی راجع بهش؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

دقیقاً وقتی خود خواه میشم عزیزتر میشم.یک سال با دوتا بچه همراهش رفتم ۱۳۰۰ کیلومتر دورتر از خانوادم. ...

پس همیشه خودخواه باش و بذار مرد برای راضی کردنت بجنگه، مردا عاشق اینن ک بجنگن، زنی ک سازش میکنه و زیادی مهربونه فرصت جنگیدن رو ب مرد نمیده، بخاطر همین مردا از همچین زنی سرد میشن و حواسشون ب زنهای دیگ جلب میشه، برای عاشق نگه داشتن مرد باید همیشه اون رو در جنگ نگه داری ، جنگیدن برای راضی کردن خودت! و این فقط زمانی ممکنه ک ی زن خودش رو اولویت قرار بده و ن مرد رو! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر- هممون تا حالا دیدیم دخترایی ک از نظرمون زیبایی خاصی ندارن ولی عین مجنون ی مرد رو دور و بر خودشو ...

باشه خواهر  بیخیال 

زیبایی از نظر هرکس متفاوته شاید اون دختر تو چش شما زیبایی خاصی نداشته اما برای اون اقا داشته سلیقه اییه

در هرصورت خوشا به حالشون

خوش به حال هرکسی که تو این دنیا عشقی داره که دو طرفس خوشبحال هرکسی که الویت زندگی پسریه که دوسش داره

خوشبحال همه دخترایی که وفاداری برای همیشه تجربه کردن

خوب باش ولی ساده نه🎀

ای وایمتاسفم بابت تجربه بدی که داشتید.اون خانم الان متاهله؟ ( البته اگه دوست دارید جواب بدید)

خواهش. نه ولی با یکی داره زندگی می کنه؛ یکی که بیشتر قدرشو دونست

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اخ بگردم منتقصیر این فیلما جامعه بوده این تفکر بهت دادهازدواج اسانازدواج ساده مومن بودن پسرو...دخترا ...

علاوه بر فیلما تمام دبیرستان و دانشگاه هم مغزمونو شستشو دادن خدا لعنتشون کنه.

یک چیز درست و حسابی نگفتن که به دردمون بخوره

ولی بنظر من مردا ب سفیدی و خوشگلی واندام بیشتر ازینا اهمیت میدن

این فقط نظر شماست، ن نظر مردا🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

علاوه بر فیلما تمام دبیرستان و دانشگاه هم مغزمونو شستشو دادن خدا لعنتشون کنه.یک چیز درست و حسابی نگف ...

دبیرستان اینا نگو ک چ چرتو پرتایی تو ذهن دخترا میکنن

خوب باش ولی ساده نه🎀

چفدر آموزنده س این تاپیک خیلی یاد گرفتم ازهمتون مرسی

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
شک ندارم خوشگل بوده خیلی...مردا جذب ظاهر زن میشن و حاظرن از همه چی چشم پوشی کنن اگ طرف خوشگل باشه و ...

آره خیلی خوشگل بود، البته درسته فقط به خاطر وابستگی میشه بداخلاقی زیباها رو تحمل کرد  ، خوش به حال اونا که طرفشون مهربون هم هست

از کجا بفهمیم درد کشیده یا نه؟

ب رفتار خودت نگاه کن!  ببین چقدر میتونی تو رابطه خودت رو اولویت قرار بدی،چقدر ب ی مرد فرصت میدی برای بدست آوردن دلت برات تلاش و هزینه کنه، چقدر میتونی منتظر نگهش داری, و در آخر چقدر ترس از دست دادن نداری و میتونی درصورت مناسب نبودن ترکش کنی! 

وقتی از ته دل از ی رابطه خرسند باشی یعنی اون مرد کارش رو درست انجام داده، ولی اگر همش در حال حسرتی و حالت بده و یا خیالبافی میکنی یعنی اون مرد برات کافی تلاش نکرده ، و اینجا تویی ک در ارتباط با مرد باید ی تجدید نظر کنی، یا شایدم در رفتار خودت🙏🏻😉