خواهش میکنم، لطف دارین، ان شاالله شما هم ب روزای ناب خودتون وصل میشین و زندگی رو از روی قله ی خودتون تجربه میکنین و میچشین.
صداقت داشتن ک شرط انسانیته، بخاطرش احساس حقارت نکنید، اما ساده بود- آه امان از ساده بودن😅
بذارید ی راز بزرگ رو لو بدم😁
در زندگی سه دسته آدم وجود داره، سه شخصیت- گرگ سفید/ گرگ سیاه/ گوسفند
ک البته من ب جای گرگ سفید و گرگ سیاه ترجیح میدم از شیر و کفتار استفاده کنم، چون گرگ سفید و گرگ سیاه ناخودأگاه سطح یکسانی از قدرت رو در ذهن آدم تداعی میکنه، ولی در واقع اینها هم قدرت نیستن!
ما تو زندگی با هر سه دسته ناگزیر مواجه خواهیم شد.
شیر در جایگاه قدرته و قدرت واقعی از آن شیره، شیر هرگز برای دریدن دیگران از قدرت استفاده نمیکنه، شیر کسیه ک همچنان ک از حریم و منافع خودش مراقبت میکنه اما مراقب حقوق دیگران هم هست و حتی جلوی کفتار ها می ایسته! خلاصه شخصیت شیر دارای قدرته ولی مقید به عدالت !
شخصیت کفتار قدرت داره ولی از قدرت سواستفاده میکنه، کفتار فقط با تجاوز ب حریم دیگران و دزدین منافع و دارایی های دیگران کسب قدرت میکنه، و شخصیت گوسفند کسیه ک همیشه طعمه ی کفتار میشه!
گوسفند کسیه ک قدرت نداره، همش در جایگاه قربانی و ضعفه، کفتارها خیلی زیاد و مکرر ب این شخصیت جذب میشن و ازش سواستفاده میکنن ، در واقع گوسفند قدرت رو واگذار کرده.
ولی مساله اینه ک آدمها صد در صد اوقات یک شخصیت ندارن، شخصیت کسی ک گوسفنده بین گوسفند و کفتار نوسان میکنه، یعنی ی آدم میتونه جلو کفتارهای دیگ گوسفند بمونه ولی برای جبران این وضعیت جلوی گوسفندان دیگه شاخ و شونه بکشه و کفتاربازی دربیاره!😉
خلاصه ک هر چی ک هست جنگ قدرته!
آدمها در پی دزدیدن قدرت از هم هستن، دزدین انرژی!
اگر هوش هیجانی ات رو ب کار نگیری ب راحتی میتونی طعمه کفتارها بشی، ولی بااستفاده از هوش هیجانی میتونی ب شیر بودن خودت وصل بشی و هم از خودت مراقبت کنی هم از دیگران!
آدمهای با ذات نیکو مثل شما، اگر بخوان ب قدرت وصل بشن معمولا شخصیت شیر رو انتخاب میکنن، آدمهای منفی و خیلی عقده ای و خودشیفته معمولا کفتار بودن رو انتخاب میکنن و با کفتار بودن راحتن.
خلاصه ک باید تمرین کنی ک با مشاهده و نظاره آدمها و حالتهاشون بتونی آدمها رو دسته بندی کنی و بدونی هر کس الان تو چ جایگاهیه، اگر شیره مثل ی شیر باهاش مسالمت آمیز و مقتدر و مطمئن روبه رو بشی ، اگر کفتاره اگر لازمه بزنی تو دهنش و پسش بزنی😉، اگر گوسفنده هم میدونی ک قدرت آسیل زدن بهش رو داری ولی شرافت شیر نیازی ب آسیب زدن ب دیگران نداره!😉
این بحث خیلی گسترده است، ولی خب سعی کردم کلیاتش رو خدمتت عرض کنم.