2777
2789

من ۱۵ سالگی شدم تو مدرسه بودم داشتم امتحان میدادم احساس می‌کردم که یه چیزی داره میاد زنگ خورد رفتم دستشویی و بله دیدم که پریود شدم

هیچی از یکی از دوستام پد گرفتمو... 

شمام تعریف کنید

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر مستقیم و به طرز مزخرفی به مامانم گفتم و اونم یه بسته نوار انداخت تو اتاقم

🤣🤣🤣🤣🤣

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

درست روزی که قاسم سلیمانی مرد پریود شدم اصلا هن قبلش درد نداشتم خوابیدم صبح پا شدم رفتم دستشویی دیدم خونه بعد مامانمو صدا کردم یکمم ترسیده بودم ولی خیلی درد دلشتم

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

من ۱۲ سالگی شدم خونه تنها بودم شلوارمم زرد بود یهو دیدم لک خونی داره مامانم که اومد گفتم مامان اونجام داره خون میاد اونم یذره ذوق کرد بهم پد داد بعدشم بهم توضیح داد که چه اتفاقی افتاده همین

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

من دوازده ساله بودم تابستون بود شدم خجالت میکشیدم به مامانم بگم پد بگیر میگفتم چیز میخام میگف چیز چیه میگفتم بابا چیززززز دختر اولم بودم مامانمم میگف قبل تو اصلا به فکرشم نبودم 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

همین موقع ها بود که دلم درد گرف رفتم دسشویی دیدم بله 

ولی نتونستم به مامانم بگم اصلا روم نمیشد

تا فردا ساعت ده و یازده صبح تو رختخواب بودم 

دیدم مامانم میخواد بره بیرون و اوضاع خیلی خرابه رفتم بهش گفتم دشکم خونیه://

منم تو مدرسه شدم ۱۳ سالم بود

حالم افتضاح بد شد فشارم پایین بود دست و پام یخ دلدرد و حالت تهوع شدید داشتم اصلا خیلی مزخرف بود دیگه مدیرمون دید خیلی وضعم داغونه زنگ زدن مامان و بابام اومدن دنبالم

وای وای وای خیلی بد بود

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  

وای از من خ بد بود، مامانم تحصیلات خاصی نداشت راهنمایم نکرده بود، من خ خجالت کشیدم وقتی ک پربود شدم، 

به مامانم گفتم از پاهام داره خون میاد(حالا مدرسه بهمون توضیح داده بود ولی بلد نبودم چطوری با خانوادم مطرح کنم) 

گفت طوری نیس، نه بهم پدی داد نه چیزی 

خدا خیر بده خواهرمو دو ساعت بعدش ک فهمید رفت برام چند دست لباس زیر ستو پدو چیز برام خرید چقدر اجیم ذوقمو کرد. 

برعکس مامانم، البته بچه اخر بودم و تو همه موارد هیچ وقت ذوقمو نکردن چون جلوم دوتا خواهر بزرگتر بود و براشون عادی بود

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
منم تو مدرسه شدم ۱۳ سالم بودحالم افتضاح بد شد فشارم پایین بود دست و پام یخ دلدرد و حالت تهوع شدید دا ...

وای یکی از دوستام دقیقا اینطوری پریود شد بیچاره گریه میکرد

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.