2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات که اولین قاعدگی‌تون بوده تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
من پنجم ابتدایی بودم یه کم لک اومد منم از خجالتم به مامانم نگفتم رفتیم مهمونی بعد برگشتیم شبش اومدم ...

منم خجالت میکشم چون ی خانوادا نداشتیم راهنمایمون کنه ک خجالت نداره 

باورت میشع من پد برا خودم هنوز نمیتونم بخرم و شوهرمو میفرستم بره خرید؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
چجوری قایم کردی:/دل درد نداشتی؟پد و مکه تو سطل دسشویی نمیمداختی؟پد کی میرفتی می‌خریدی

دلدرد داشتم خیلیم داشتم

پریودام با مامانم یه موقع میفتاد

پد هارم تو سطل اشغال اتاقم قایم میکردم اشغالای اتاقمم همیشه من میبردم و میبرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین موقع ها بود که دلم درد گرف رفتم دسشویی دیدم بله ولی نتونستم به مامانم بگم اصلا روم نمیشدتا فردا ...

تابستون بود ماه بعدش رفتیم مسافرت و تو خونه فامیلمون یک لحظه هم مامانم تنها نشد که بگم بهش بخاطر همین روم نشد بگم و تند تند دسشویی میرفتم

اونم اخر شب پشت لباسم یه لکه بزرگ افتاد و تنها کسی که نفهمید حاج حافظ شیرازی بود

خیلی حس بدی بود مامانم طفلی همه لباسامو برد تو حموم شست🤦

منم خجالت میکشم چون ی خانوادا نداشتیم راهنمایمون کنه ک خجالت نداره باورت میشع من پد برا خودم هنوز نم ...

وایییی من هنوز شوهر ندارم ولی میگم بابام برام بخره روم نمیشه تو صورت فروشنده نگاه کنم 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها