2777
2789

جوری عصبانی هستم که دلم  میخاد همسرم رو نصف کنم

همسرم ادم منطقی هست شاید منطقی صحبت کنم قانع بشه 

همسرم باهاش بگم ۵ دقیقه صحبت کن،حرفی برای گفتن نداره ،یا میگه خستم و حوصله ندارم 

ولی به خانواده من یا خودش میرسه ساعت ها حرف میزنه 

من تازه عروسم ولی میگم بریم بیرون خیلی کم پیش میاد بریم چون تا ۱۰ شب سرکاره 

بازم درکش میکنم کنار میام 

دیشب با برادراش مشروب خورد و بداخلاقی کلی با من کرد تحمل کردم هیچی نگفتم

امروز گفت جبران میکنم میریم بیرون گفتم باشه 

گفت بریم بیرون با خواهرم ،

خواهرش بارداره از شهرستان اومد گفت  نمیتونم بیام بریم خونه ی اون داداشم

تا عصر تحمل کرددم گفتم بنده خدا بارداره ولی من پریود بودم جوری که رنگم پریده بود خواهره خودش گفت حالش بده ببرش خونه

حالا  ساعت ۴ رفتم خونه 

باز برگشته گفته ماشین خواهرم خرابه نیم ساعت دیکه میام و هنوز نیومده 

درسته طرف بارداره درکش میکنم ولی خواهرش ،شوهر و برادر مجرد هم داره 

چرا من اولویت همسرم نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو لطفا ۵ شنبه یا جمعه رو ب من اختصاص بدا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا ساعت ۴ رفتم خونه باز برگشته گفته ماشین خواهرم خرابه نیم ساعت دیکه میام و هنوز نیومده درسته طرف ...

بعش حرفاتو تو پیام بگو

بگو منو میبینی اصلا؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعش حرفاتو تو پیام بگوبگو منو میبینی اصلا؟

میگه پیاز داغشو زیاد میکنی و یا حساسی

از یک طر فی خواهرش هم باردار بود و هم شهر غریب بودن و خواهره بدی بهم نکرده

ولی واقعا همیشه همین کارو میکنه و اولویتش من نیستم 

میگه پیاز داغشو زیاد میکنی و یا حساسیاز یک طر فی خواهرش هم باردار بود و هم شهر غریب بودن و خواهره بد ...

بگو روحیات من اینه دلم توجه و محبتت رو میخواد نمیگم ب خواهرت تو این شرایط کمک نکن اما لطفا منم ببین