2777
2789
عنوان

بی توجهی عمدی یه پسر نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست
دخترا کسی رو دوست داشته باشن دستپاچگی در میارن ولی پسرا بی توجه میشن این برام ثابت شدهالبته قبلش مطم ...

نه اخه همیشه بی محلی نمیکنه

بعضی مواقع بی محلی میکنه بعضی مواقع توجه و الانم داره به من و بقیه ثابت میکنه که من براش مهم نیستم😑چرا مگه دیوونه ای اخه

بله ینی بیچارم انقد داغون شدم دیگه اعصابم زیر زیر صفر شده اصلا دیگه نمیتونمم به کسی توضیح بدم عزیزم ...

ای خدا😭

چرا باهاش حرف نمیزنی 

چرا نمیفرستیش مشاور؟ چرا بهش نمیگی داری اذیت میشی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا😭چرا باهاش حرف نمیزنی چرا نمیفرستیش مشاور؟ چرا بهش نمیگی داری اذیت میشی؟

فدات گلم انقد حرف زدیم که حد و حساب نداره اگه بگم خودم یپا مشاورم باور نمیکنی مشاور هم رفتیم اصلا چیزی تغییر نمیکنه تو خونه ما نهایت تاریخ انقضاء پنج روزه ده ساله متاهلم فک کنم سر جمع یکسال باهم آشتی نبودیم 

فدات گلم انقد حرف زدیم که حد و حساب نداره اگه بگم خودم یپا مشاورم باور نمیکنی مشاور هم رفتیم اصلا چی ...

یکم خودت تغییر کن عزیزم 

مثلا اگه قبلا این کارو میکردی الان برعکسشو انجام بده خودت تغییر بده زندگیتو یه کاری کن توروخدا که حالت خوب بشه حتما یه جاهایی هم شما مثلا یه اشتباهی کردی که اون اینجوری میکنه ها😑

بچتون گناه داره شما همش با هم بجنگین

سعی کن با مهرو محبت شوهرتو خام کنی با محبت و لطف خجالتش بده یه جوری که روش نشه بخواد بهت نازک تر از گل بگه ازت خجالت بکشه که انقدر خانم خوبی هستی

یه مدت بزار راحت باشه بزار درکت کنه عزیزدلم

آخه سر چه چیزایی بگم همه خندشون میگیره طبق معمول همیشه خانوادش گردش و سفر بودن برادرش خونه بود ناهار پختم گفتم یخرده هم واسه برادرش ببره گف اون سر همین مدل غذا بحثش شده با خانوادم چن وقتیه با اونا غذا نمیخوره منم گفتم خب هرچی باشه بدتر از غذای بیرون نیس که من شعورم رسید یخرده براش کنار بزارم ببری گف واسه اون غذای بیرون بهتر از ایناس منم ناراحت شدم واقعیت گفتم خب میبری ببر نمیبری نبر رفتم اتاق یخرده اولش گف بیا من دارم میرم مغازه و فلان من دیگه گفتم خداحافظ نرفتم بدرقه دو روز سر سنگین حرف نزد منم چن روز بهش اضافه کردم و الان پنج روزه سرسنگین باز میدونم حالا آشتی کنیم باز یه پارازیتی می‌فرسته باز بعد دو روز باز یه هفته قهر ینی اینجوری بگم حرف نمیزنم خیلی راحت‌تر حالا خواهر خوشگلم ببین تو چه وضعیتیم که محیط سنگین خونه بهتر از حرف زدن با همچین آقاییه

عشقم همزمان داشتیم تایپ میکردیم ولی بخون ببین یه نمونشو گلم ببخش بحث تاپیکتو کشیدم سر مشکل خودم شرمندتم فقط خواستم بگم عزیزدلم مراقب باش عجول نباش شاید ایشونم مثل همسر من غد بازی دربیاره بعدا برات که دیگه اصلا جذاب نیس که هیچ حس تنفرت بیشتر میشه

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی توروخدا؟

بگو عزیزم نه میدونم خودمم غدم ولی آخه بحث سر غذا ماهی سه بار نه هر روز سه وعده غذا بحث بخدا هر راهی امتحان کردم ولی دروغ چرا نمیتونم واسه همچین آدمی که جوونیم پای این کاراش رفت هی محبت کنم و

عشقم همزمان داشتیم تایپ میکردیم ولی بخون ببین یه نمونشو گلم ببخش بحث تاپیکتو کشیدم سر مشکل خودم شرمن ...

عزیزدلمی اختیارداری کاملا راحت باش و هرچی دلت میخواد بگو من خوندم عزیزم تاپیکتو و نظرمم اگه بخوای میگم😅

بگو عزیزم نه میدونم خودمم غدم ولی آخه بحث سر غذا ماهی سه بار نه هر روز سه وعده غذا بحث بخدا هر راهی ...

اگه بخوام منطقی باشم و صادق باشم بهت میگم که تو ماجرایی که تعریف کردی۸۰درصد حقو به شوهرت و فقط۲۰درصد حقو به شما میدم

شما به چیزی گیر دادی و سر چیزی بحث کردی که کاملا بی ارزش و غیرمهم بوده

اون با اینکه حرف خاصی نزده و فقط چیزی که وجود داشته رو بهت اطلاع داده ولی بازم سعی کرده از دلت دربیاره بعد از خونه بره بیرون

فقط۲۰درصد بهت حق دادم چون محبت خواستی بکنی ولی وقتی برادر شوهرت پذیرش اون محبتو نداشته و شوهرت فقط اطلاع رسانی کرده که ناراحتی نداره این موضوع 

فکر میکنم شما خیلی حساس شدی و دنبال اینی شوهرت یه کلمه بگه اندازه یه کوه بزرگش کنی و غصه بخوری درحالی که اصلا چیز مهمی نیست و اصلا ارزش غصه خوردن شما و ناراحتی بینتونو نداره

خواهرانه میگم یکم به کارای خودت فکر کن سعی کن دنیا رو از زاویه دید اونم ببینی حق به جانب نباش و فکر نکن اون لجبازه فقط سعی کن مهربونتر و نرم تر رفتار کنی و به اونم احترام بزاری چیزای کوچیکو بزرگ نکن و خودتو ناراحت نکن 

اگه بخوام منطقی باشم و صادق باشم بهت میگم که تو ماجرایی که تعریف کردی۸۰درصد حقو به شوهرت و فقط۲۰درصد ...

درسته ولی میدونی این قضیه غذا چجوریه؟خودشم با اکراه داشت می‌خورد فهمیدم که داره تیکه میندازه چون قورمه سبزی با چربی دوس دارن در صورتیکه نه خودش نه من وقتی بوش بخوره بهم نمیتونیم بخوریم اصلا مبحث غذای ما جوریه که خود مادرشون همیشه میگه بیشتر از پنجاه ساله همیشه تو خونه ما سر سفره و غذا دفواس کلا بهانه گیرن عزیز دلم همشون رو غذا گیرن حالا فقط این نیس که بخدا بخوام بگم یه کتاب هزار صفحه ای بیشتر میشه ادا و اطواراش ولی حرفتون کاملا درسته و ممنونم که وقت گذاشتینو برام نوشتین به بقیه تاپیکامم سر زدین؟

درسته ولی میدونی این قضیه غذا چجوریه؟خودشم با اکراه داشت می‌خورد فهمیدم که داره تیکه میندازه چون قور ...

عزیزدلم خب تو سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی اگه مثلا گفت خوشمزه نیست بگو اره میبینم نمیخوری و سوتغدیه گرفتی و بخندیا مثلا اگه گفت وای غذات اصلا روغن نداره بگو عزیزم من به فکر سلامت قلب توام که کم روغن میپزم یا اگه گفت بی نمکه بگو با نمکای خودت بخور بابا شما زنی میتونی دلشو ببری با حرفات میتونی خامش کنی مادرشوهرتو ول کن اون ناتوان بوده شما ولی مثل اون نباش رویه اون رو پیش نبر متفاوت رفتارکن یه جوری که کم کم ایراد نگیره و بگه خب با خنده و شوخی ردش میکنی اخه قهز چرا اونم قهرطولانی و کش دار اونم سر غذا نکنید بابا

اگر مسئله ای هست که میتونم کمک کنم و دوست داشتی بگی خوشحال میشم عزیزم

نه متاسفانه ندیدم تاپیکاتونو هنوز

عزیزمی ان شاالله که تا دوهفته دیگه بیای بگی که کلا زندگیت یه شکل دیگه شده و خیلی رابطتتون بهتره😘😘

عزیزدلم خب تو سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی اگه مثلا گفت خوشمزه نیست بگو اره میبینم نمیخوری و سوتغدیه گ ...

فدات شم گلم ممنونم که صادقانه نظرتونو گفتین خب مشکل منم همینه نمیتونم اونجوری باشم 

فدات شم گلم ممنونم که صادقانه نظرتونو گفتین خب مشکل منم همینه نمیتونم اونجوری باشم

زنده باشی

این که شما نخوای تغییر کنی و فقط انتطار تغییر از جانب شوهرت رو داشته باشی خودخواهانه است

این که تغییر نکنی و انتظار داشته باشی روان پسر گلت سالم باشه غیرمنصفانه است

این که تعییر نکنی و انتظار اینده خوب و زندگی فوق العاده برای پسرت داشته باشی خنده داره 

همه ی اینده خودت و همسرت و پسرت و همسرش به تغییر شما وابسته است حالا اگر باز هم میخوای تغییر نکنی من فقط میتونم بگم متاسفم 

ببخشید که من باهات موافقت نمیکنم چون دلیلی ندارم برای موافقت با کار اشتباه