عزیزم من مطلقا طبق همین ماجرایی که تعریف کردین و طبق گفته خودتون که گفتید غد هستین نظر دادم نه بیشتر من تمام زندگی شما یا حتی لحظات زیادیش رو ندیدم و شما رو قضاوت نکردم اما طبق همین حرف های الان نظری که داشتم رو گفتم
در ضمن من چنین صحبتی درباره مادر و زن نکردم که شما اینجور میگی عزیزدلم من جسارتی به مقام زن هیچ وقت نمیکنم
شما یه ماجرا برای من تعریف کردی من دیدم این ماجرایی که تعریف کردی رو درش حقی نداری و فقط خودتو زجر دادی بی خود و بی جهت خواستم خواهرانه و صادقانه نظرم رو بگم
نه گفتم کوتاه بیا نه گفتم تندی کن نه گفتم تو سری خور باش گفتم خودتو اذیت نکن فقط
چیزهای کوچیک رو بزرگ نکن برای خودت و انقدر جدی نگیر و این دعواها باعث میشه روح و روان بچتون بهم بخوره به خاطر اون طفل معصومم که شده هردوتون باهم مهربونتر باشیدکه اون بچه ارامش داشته باشه و خودتون هم اروم باشین
من واقعا نمیخواستم شما رو ناراحت کنم اگه حرفام جوری بوده که ناراحتتون کرده معذرت میخوام
من فقط قصدم این بود که شما زندگی رو برای خودتون و بچتون عذاب اور نکنید
امیدوارم شاد باشیدو پسر گلتون هم شاد و سربلند باشه و از این به بعد حسای بهتری رو کنار هم تجربه کنید
یه بار شما کوتاه بیا یه بار اون کوتاه بیاد زن و شوهرید دشمن که نیستید قربونت برم
ارزوی بهترین چیرها رو دارم براتون
خوشبخت و شاد باشید
کاری نکردم عزیزم وظیفه بود😘دشمنت شرمنده باشه