2777
2789
عنوان

بی توجهی عمدی یه پسر نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست
زنده باشیاین که شما نخوای تغییر کنی و فقط انتطار تغییر از جانب شوهرت رو داشته باشی خودخواهانه استاین ...

باشه همیشه همه تغییرهای از جانب خانومه؟؟؟نمیدونم شایدم حق با شما باشه مادر یعنی بدبخت عالم یعنی همیشه کوتاه اومدن؟؟؟؟من خیلی کوتاه اومدم خیلی بیشتر از خیلی وقتی الان دارم اینجوری حرف میزنم بنظرت میتونی یک ماه با یه بازجو که از صب تا شب واسه هرکاری که میکنی سوال جواب کنه باز خواست کنه زندگی کرد نه بخدا نمیشه من ده ساله دارم این مدل زندگیو تحمل میکنم چرا این تو کمد چرا اینو گذاشتی این قسمت یخچال همش چرا چرا چرا بهانه امروز فهمیدم نباید بدون در نظر گرفتن همه شرایط نظر داد شاید منم خیلی جاها رویایی نظر دادم و جالب اینجاست که من تو مجردی کلی مشاور این و اونو میدادم و به صلح دعوتشون می‌کردم ولی الان ببخشید دیگه نمیتونم توضیح بدم محکومم شدم در کل بیشتر از یکساعته برام وقت گذاشتین ممنونم موفق باشین لطف کردین شرمنده 

باشه همیشه همه تغییرهای از جانب خانومه؟؟؟نمیدونم شایدم حق با شما باشه مادر یعنی بدبخت عالم یعنی همیش ...

عزیزم من مطلقا طبق همین ماجرایی که تعریف کردین و طبق گفته خودتون که گفتید غد هستین نظر دادم نه بیشتر من تمام زندگی شما یا حتی لحظات زیادیش رو ندیدم و شما رو قضاوت نکردم اما طبق همین حرف های الان نظری که داشتم رو گفتم

در ضمن من چنین صحبتی درباره مادر و زن نکردم که شما اینجور میگی عزیزدلم من جسارتی به مقام زن هیچ وقت نمیکنم

شما یه ماجرا برای من تعریف کردی من دیدم این ماجرایی که تعریف کردی رو درش حقی نداری و فقط خودتو زجر دادی بی خود و بی جهت خواستم خواهرانه و صادقانه نظرم رو بگم 

نه گفتم کوتاه بیا نه گفتم تندی کن نه گفتم تو سری خور باش گفتم خودتو اذیت نکن فقط

چیزهای کوچیک رو بزرگ نکن برای خودت و انقدر جدی نگیر و این دعواها باعث میشه روح و روان بچتون بهم بخوره به خاطر اون طفل معصومم که شده هردوتون باهم مهربونتر باشیدکه اون بچه ارامش داشته باشه و خودتون هم اروم باشین 

من واقعا نمیخواستم شما رو ناراحت کنم اگه حرفام جوری بوده که ناراحتتون کرده معذرت میخوام

من فقط قصدم این بود که شما زندگی رو برای خودتون و بچتون عذاب اور نکنید

امیدوارم شاد باشیدو پسر گلتون هم شاد و سربلند باشه و از این به بعد حسای بهتری رو کنار هم تجربه کنید

یه بار شما کوتاه بیا یه بار اون کوتاه بیاد زن و شوهرید دشمن که نیستید قربونت برم

ارزوی بهترین چیرها رو دارم براتون

خوشبخت و شاد باشید

کاری نکردم عزیزم وظیفه بود😘دشمنت شرمنده باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مطلقا طبق همین ماجرایی که تعریف کردین و طبق گفته خودتون که گفتید غد هستین نظر دادم نه بیشتر ...

فدات عزیزم میدونم ولی من دیگه رد دادم ازش حالم بهم میخوره همچنین از خودم تا حالا نشده خوشیش باهام بیشتر از دو روز دوام بیاره از دماغم در آورده آدم بدی نیست ولی واقعا نفهمیدم مشکلش با من چیه دوس داره کلا آدمها رو به مرز جنون برسونه حس میکنم لذت میبره از این کار بچم که هیچ اونم مثل من فنا شد و یکی شده مثل خودش واقعا از نفس کشیدن خودم بیزارم فقط هی میگم کاش کاش کاش چه فایده آخه مثلا الان من آشتی کنم مطمئنم شنبه باز همین آش و همین کاسه اون وقته که از خودم متنفر میشم که باز تکرار و تکرار معذرت میخوام اگه ناراحتت کردم تو لطف کردی بهم نشستی چن صفحه نوشتی ولی من دلم پر بود واقعا ناراحت شدم بعد به شماهم حق میدم هیچی کامل نمیدونی حتی هرکی شوهرمو ببینه عاشقش میشه ولی فقط بخدا به امام حسین من میدونم چه لحظه هایی رو باهاش گذروندم تنها شما نیستی هیشکی حقو به من نمیده اینجور که من خوش شانسم نمیتونم بنویسم کم آوردم فقط در همین حد که مطمئنم نرمال نیست ولی نمیدونم چیه نمیتونم ثابت کنم نمیدونم زورگوعه چیه تا وقتیکه ۱۰۰ در صد با گفته هاش پیش بری فرشته ولی اگه کمی مخالف باشی و بالا و پایین بزنی کارت موند بخدا فقط خدا خودش یا اینوری کنه زندگیمو یا اونوری بزرگیه خودش دیگه نمیکشم ببخش حلالم کن خستت کردم با حرف زدنام

فدات عزیزم میدونم ولی من دیگه رد دادم ازش حالم بهم میخوره همچنین از خودم تا حالا نشده خوشیش باهام بی ...

نه بابا خواهر چه حرفیه من دوست داشتم حرفاتو بشنوم

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم واست 

کاری میتونم بکنم واست؟

توروخدا غصه نخور با غصه که چیزی عوض نمیشه توروخدا خودت به فکر خودت باش لاقل 

نزار اذیتت کنه چه معنی میده که بخواد توروناراحت کنه بشین خب منطقی باهاش حرف بزن بگو مگه دشمن منی که منو اذیت میکنی توروخدا نزار ناراحتت کنه توخودت به فکر خودت باش حتی اگه اون به فکرت نیست

خیلی ناراحت شدم که اینجوری هست شرایطتت

واقعا یکم کمتر حساس باش یکم ارامش خودتو بیشتر کن سرگرمی برای خودت درست کن و به نطر من همچنان مشاور برید مشاورهای خوب که همه شرایط رو تحت نظر داشته باشن و کمکتون کنن

اینا رو که گفتی به نفع من بود نمیگم دیگه دوستش ندارم اما حس میکنم طرف منم دقیقا همینجوره هرکی میبینتش دوستش داره اما میخواد منو اذیت کنه کاملا هم دلخواه خودشه اذیت کردن من ممنونم ازت ابجی قشنگم

اگه دوست داشتی دردو دل کنی و حرف بزنی بهم درخواست بده من گوش میدم به حرفات لاقل یکم اروم بشی

سلامت باشی عزیزدلم

نه بابا خواهر چه حرفیه من دوست داشتم حرفاتو بشنومالهی بمیرم خیلی ناراحت شدم واست کاری میتونم بکنم وا ...

😘😘😘😘😔من انقد پی گیری کردم تقریبا دیگه نود درصد مطمئن بودم اختلال خودشیفتگی داره وقتی به مشاور گفتم گفت باهم بیایین ولی تشخیص اختلال شخصیت وسواس کمال‌گرا داد و بهش گفت دو حاکم در یک قلمرو نگنجد اصلا به کارای خونه دخالت نکن جایی که شما باید نظر بدی بیشتر محیط مغازه هست خونه قلمرو خانوم تقریبا یک ماهی خیلی خوب شده بود حس کردم معجزه شده بخدا انقد آروم شده بودم دیگه خبری از دلدردامم نبود آخه روده تحریک پذیر شدم انقد عصبی شدم تا یچی میزارم دهنم حتی چیزیم نخورم اعصابم بهم بریزه ببخشید تو سرویس هستم اصلا مثلا چن روزه بیخیال نشون میدم محل نمی‌دادم باز قابل تحمل بودالان امروز که دید بهم ریخته بیشتر حرص میده آخه بخدا دردم یکی دوتا نیس فقط خدا هیشکیو تو شرایط من قرار نده دلم از خدا هم شکسته بخدا دلم داره میترکه با کارا و تو همه چی دخالتاش باعث میشه خانوادش تیکه هاشونو بمن بپرونن هی میگم آخه سرت بکار خودت باشه این همه حرف نمی‌شنویم جالبه اینه که پیش خودش این هرچی میگه گیر میده اوناهم یکی تو همون مایه ها تو خانواده من پیدا میکنن و میگن میشم آش نخورده و دهن سوخته تنها کاری که تونستم تو این چن سال بکنم اینکه سعی میکنم کمتر برم اونم تازه یکساله دیگه دارم رو خودم کار میکنم الهی فدات شم چقد خانوم و مهربونی توروخدا عجله نکن قشنگ فک کن بزار کسی که لیاقتشو داره به دستو پات بیفته بیاد دنبالت چرا باید از بی مهریش از الان فکرت درگیر باشه شاید قسمت بوده امشب به پست هم بخوریم دوست عزیزم

😘😘😘😘😔من انقد پی گیری کردم تقریبا دیگه نود درصد مطمئن بودم اختلال خودشیفتگی داره وقتی به مشاور گ ...

فداتشم 

وای الهییی اره شخصیت وسواسی بده کمالگرا هم که جای خود

عزیزم خب دوباره بریدپیش مشاور 

به نظرم روانکاو بهتر از مشاوره است روانکاو کاری میکنه که قشنگ همه مشکلات واقعا پاک میشه امتحان کنید حتما عزیزم 

اره سعی کن خونه مادرش اینا نری که ارامشت حفظ بشه یکم ارتباطتتو کم کن باشگاه اینا میری؟