2777
2789

از این ور گفته ترکش مکروهه

خو اگه آدم بتونه مجرد بمونه خیلی خوبه جسئولیت نداری خودتی و خودت ولی از این ورم واقعا نمیدونم میش مجرد موند یا ن تا آخر عمر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مستحب هم یعنی واجب نیس نیس دیگه عزیز

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بنظرم یه مجرد باید عقیم بشه و نیاز جنسیشو از بیخ بن بکشه با تنهایششم حال کنه و علاقه ای به مادر شدن نداشته باشه  تا راحت بتونه مجرد بمونه 🚶🏻‍♀️‍➡️

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

ینی دست خودته اون آدمی ک انتخاب میکنی یا خدا برات انتخاب کرده

حکم کلی ازدواج مستحبه

چیزی که شما میگین داستان جبر و اختیاره

خدا میدونه شما در نهایت کی رو انتخاب میکنین و انتخاب گر خودتون هستین

هر چند از طرفی گزینه های ازدواج تون رو خدا سر راهتون قرار میده ولی انتخاب کننده بین مثلا اون ۳۰ تا پسر شما هستین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بنظرم یه مجرد باید عقیم بشه و نیاز جنسیشو از بیخ بن بکشه با تنهایششم حال کنه و علاقه ای به مادر شدن ...

ن اینکه ازدواج بد باش

خو الان دیگ هیشکی خوب نیس همه لاشی ان 

نه خوبم خیلی هست اگه خدا بخواد میاد سمتت

ای خونواده ما هم هر کی میاد خاستگاری من سریع میرن فکر رابطه جنسی که اره منم یروزی میخام رابطه داشته باشم یجوری نگام میکنن انگار میخام زنا کنم یا خودشون رابطه ندارن