2777
2789
اره بیخود نبود کمبود برق و گاز و بهونه کردن همه جارو تعطیل کردن مریضی اومده صداشونم درنمیاد حداقل مل ...

بخدا پیش ما هرکی واکسن زد همه از دم مریض شدن. ادم هاس سن بالا همه غده زده تو بدنشون نمیگم همه ولی بیشترشون. جوونای دیدم ک قبل کرونا اصلا سرما نمیخوردن. بعد واکسن همه بدن ها ضعیف شدن. درسته یهو ادم نمیمیره ولی همه آلوده درد شدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بیخود نبود کمبود برق و گاز و بهونه کردن همه جارو تعطیل کردن مریضی اومده صداشونم درنمیاد حداقل مل ...

خداییش ایندفعه واکسینه کردن خیلی کم بعد واکسینه باز فوت شدن بخاطر علایم واکسنها

هرچی مرض و درد بی درمونه ازچین میاد منه بدبختم گرفتم یک ماهه خوب نمیشم بدن درد شدید سرفه گلو درد عفونت چشم آبریزش بینی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
هرچی مرض و درد بی درمونه ازچین میاد منه بدبختم گرفتم یک ماهه خوب نمیشم بدن درد شدید سرفه گلو درد عفو ...

معلوم نیس خاک بر سرا دارن چ بلایی سر دنیا میارن

من دو سه ماه پیش تو یه چنل تلگرامی دیدم یکی نوشته بود که قراره باز از چین یه مریضی بیاد ولی گفتم طرف داره چرت و پرت میگه 

وای لعنت ب چین!کل عمرمون بااسترس گذشت گرونی و بیکاری و بدبختی کمه حالا این وسط ویروسای جدیدم اضافه شدن🥺قبد عید گرفتم بخدا کلی خرج کردم و دربدری و درد کشیدم تا خوب شدم بچه کوچیکم دارم یکیشونم مدرسه ایه خدایا ب دادمون برس دیگه نمیکشیم کاش حداقل دوا درمون رایگان میکردن برا همه!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید