2777
2789
عنوان

مسلمون بودن

95 بازدید | 13 پست

دعوا معوا نکنید لطفا 

هرکی نظر خودشو با احترام بگه 

بیاید نشون بدیم بالغ شدیم 

سوالم اینه که مثلا کسی که مسلمونه و حجاب نداره 

یا مثلا کسی که مسلمونه ولی شراب میخوره ( دوستم تو مهمونیاشون همینطورن موقع محرم مراسم با شکوه میگیرن اما سر حجاب و دست زدن به نامحرم و اینا کاری ندارن) 

یا مثلا اگه نماز نخونه 

مسلمون حساب میشه ایا؟ 

چون مسلمونی محموعه ای از اعمال واجب و دوری از اعمال حرامه 

نظرتون چیه به نظرتون ادم با وجود این گناهان بازم مسلمون بودنش قبوله؟ 

.

اگ ب خدا و پیامبر اعتقادداشته باشی مسلمونی ک مسلمون هست

ولی ایمان شرایطی داره ک خدا قضاوت میکنه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شراب خواره یکی از گناه های کبیرست به نظر من نیست

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

مسلمون یعنی ایشون دینش اسلام.دین اسلام هم متکی به قرآن هست.همه اینا که گفتی قرآن خیلی صریح و جدی رد کرده و ممنوع کرده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اسلام فکر کنم با ایمان به خدا و پیامبری پیامبر و اعتقاد به آخرت شروع میشه اینا شروط مسلمان شدن هست دیگه مسلمون معتقد و با ایمان و رعایت کن و نکن درجات ایمان و خلوص و خلوص و اینا با هم فرق داره ولی مثلا مشروب خوردن نماز نخوندن اینا خارج از اسلام شدن نیست گناهش جداست ولی شخص رو غیر مسلمون نمیکنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

چی بگم که دعوا نشه فقط بدون خداوند اونقدر مهربان و بخشنده هست که با حجاب و نماز نخوندن اگه بهشت و جه ...

خدا گقته دره ذره اعمال رو حساب میکنه عزیزم با این حرفا خودت رو گول،نزن

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰