2777
2789
عنوان

شماهم قبول دارین کسی که پولداره احترام بیشتری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 74 پست
کسی که پولدار باشه که پولش رو به بقیه نمیده مال خودشه

همین جاش آدم رو میسوزونه...ولی بازم با اینکه همه این رو میدونن که پولدار ،پول هاش برای خودشه باز هم بهش احترام ویژه میزارن  و حتی به خاطر یک پولدار حاضرن دل بقیه رو بشکنن

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکیومیشناسم تعریف میکردوقتی فقیربوده کسی جواب سلامشم درست نمیداده.ولی یه ریسکی کرده ویع کارراه انداخ ...

خداااایاا یه روووز بشه منم اینجوری بشم بعد خودم میدونم چ جوری بااااشم منم مثل خودشون برخورد میکنم

من الان دارم با گریه این تایپک ها رو مینویسم یه هفته بخاطر عمل شوهرم خونه نبودیم رفتیم تهران پدرم ی ...

خب ببین پسر و داماد هم برای آدم فرق دارن مطمئنا پسر عزیز تر از داماد 

اگر دور از جون تودت عمل میکردی ‌و بابات حالتو نمیپرسید میشد بگی برا ماله

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرو با دامادمقایسه کردیمثل این میمونه عروسو بادختر مقایسه کنی!

نههههه اشتبا فک کردی عزیزززم

وقتی میام تایپک میزنم میگم خانواده شوهرم با دامادشون خیلییی خوبن میگین بخاطر دخترشونه تو خودتو با دخترش مقایسه میکنی

الانم ک میگم پدرم با پسرش اینجوری و با من‌و دامادش اینجوری‌میگین پسر و با داما مقایسه میکنی

من الان دارم با گریه این تایپک ها رو مینویسم یه هفته بخاطر عمل شوهرم خونه نبودیم رفتیم تهران پدرم ی ...

آخ که چقدر درکت میکنم....بخدا منم دارم گریه میکنم...کاش میتونستم بگم که افکارت صحیح نیست ولی واقعا همین جوره.خدایا خودت به ماها نگاهی بنداز

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

خب ببین پسر و داماد هم برای آدم فرق دارن مطمئنا پسر عزیز تر از داماد اگر دور از جون تودت عمل میکردی ...

اصلاااااا چرا وقتی میگم‌خانواده شوهرم با داماد و دخترشون خیلی خوبن میگین بخاطر دخترشه با داماد خوبه

ولی میگم پدرم با من  و شوهرم اینجوریه با پسر و عروسش خوبه میگین پسر و داماد و مقایسه مکنی چرا هر باار ی چیزیی میگین

نههههه اشتبا فک کردی عزیزززموقتی میام تایپک میزنم میگم خانواده شوهرم با دامادشون خیلییی خوبن میگین ب ...

محبتو نمیشه گدایی کرد چ خانواده خودت چ شوهرت!احترام خریدنی نیس  باید دلی باشه بیخیال خودتواذیت نکن

اصلاااااا چرا وقتی میگم‌خانواده شوهرم با داماد و دخترشون خیلی خوبن میگین بخاطر دخترشه با داماد خوبهو ...

ن من اون نظر اولی رو ندادم 

کلا از نظر من عروس و داماد با دختر و پسر فرق دارن 

شغل شوهرت چیه؟ 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35