2777
2789
عنوان

شماهم قبول دارین کسی که پولداره احترام بیشتری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 74 پست

آفرین.حقیقت تلخ جامعه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم به شخصه بر این اساس احترام نمی‌ذارم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

نه 

خواهر شوهر من حسابداره تا اخر خوند 

الان کارخونه داره 

ولی چون شعورو شخصیتو فرهنگو ادب ندارع شوهر خودشم محل سگ بهش نمیده 

قدم اول شخصیته داشته باشی بله احترامت سه برابر سرجاشه ولی اگه نه هیچکس به ادم خودخواهو از خود راضی وظیفه نداره که احترام بزاره

متاسفانه حرفات حقیقته...خود من خیلی سر همسن موضوع دلم شکسته ..خیلی 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

فکرشم نمیکردم در مورد خانواده ادم پدر مادر ادمم صدق کنه

وقتی بابام ورشکستگی مالی کرد

و دوباره بلند شدیم

خیلی چیزا رو فهمیدم

پول پول پول

باعث میشه احترام بیاره ارزش بیاره مقام و قدرت بیاره

حتی از طرف پدرمادر از طرف خواهر و برادر از طرف همه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

خب چرا!مگه اون پولداری اون شخص چ تاثیری رو افرادی ک بهش احترام میزارن میتونه داشته باشه!

من خودم اگ احترامی به شخصی میرارم صرفا بدلیل شخصیت بالااون ادمه ن موجودی حسابش!

متاسفانه حرفات حقیقته...خود من خیلی سر همسن موضوع دلم شکسته ..خیلی

من الان دارم با گریه این تایپک ها رو مینویسم یه هفته بخاطر عمل شوهرم خونه نبودیم رفتیم تهران پدرم ی باااارم بهم زنگ نزد

اما برادرم همین عمل رو کرد پدرم هزااار بار بهش زنگ‌زد

یکیومیشناسم تعریف میکردوقتی فقیربوده کسی جواب سلامشم درست نمیداده.ولی یه ریسکی کرده ویع کارراه انداختوکارشم گرفت.الان براخودش حسابی بروبیایی داره که همون ادمایی که یوقت مسخرش میکردن الان تازانوجلوش خم میشه