2777
2789
عنوان

شماهم قبول دارین کسی که پولداره احترام بیشتری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااااا دقیقاااا اینجوریه خانواده شوهرم میدونن ک شوهرم حتی ب زنش ب خودش بد بگن باز کنارشونه اهمیت ...

اینجا دیگه شوهرت اشتباه میکنه باید یجوری رفتار کنه بقیه حدشونو بدونن 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین منم خودم اینجوریم خبلبا دو میشناسم اینجوری بودن اما وقتی میبینی چقددددر رفتارا فرق دارن میبینی ...

شده طرف پولدار بوده ولی چون مواظب رفتارش نبوده من بهش احترام نذاشتم دلیل نمیشه چون پولداری هرکاری دلت خواست بکنی

از آدمای پاچه خواریم ک خودشیرینی میکنن جلوی این افراد متنفرم

خب چرا!مگه اون پولداری اون شخص چ تاثیری رو افرادی ک بهش احترام میزارن میتونه داشته باشه!من خودم اگ ا ...

متاسفانه تعداد آدمایی که مث شما انسانن کمه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
عزیزم تو یه ساختمونیم میگن انقدر نزدکی ک چرا نمیای تنها خونه ایی

شرایط سختیه یوقتایی برو یسر بزن یا مثلا خواهر شوهری خواهر زاده ی برادر زاده ای اگه هست بعضی وقتا بگو‌بیان پیشت بمونن یا بیشتر برو خونه ی پدرت دیگه مثلا هفته ای 4روزشو برو اونجا سه روز دیگه رو برو خونه ی خودت 

عزیزم گاهیم بخاطر اینکه هرکسی بیشتر محبت کنه 

کمتر دیده میشه و قدرش و می‌دونن از حرفات متوجه شدم همسرت اینجوریه یا خودت نسبت به داداشت که قلب خانواده میشکنن

کلا همیشه بعد مادی نیست هرکس خودشو بیشتر دوست داره قاطع حرف میزنه و کمتر به بقیه محبت می‌کنه خواهانش بیشتره و فکر میکنن طرف قوی تره و با ابهت تره بیشتر حساب میبرن 

گاهی هم بخاطر پسر دوستیه منظورم خانواده شماست ممکنه اینجور باشه اما خانواده همسرت بخاطر اینکه همسرت صدشو می‌ذاره قدرش و نمیدونن مث همسر من 

در آخر گاهی هم به چشم مادی نه به چشم آدم موفق به داشته های طرف نگاه میکنن آدما مثلا میگن طرف ماشین خریده چقدر با عرضست 

راهکارت صبره هرچی صبری داره یمدت زوم تو بذار رو پیشرفت مالی و شخصیتیتون 

هروقت زومتو رو بقیه برداری و بی خیال تر بشی زودترپیشرفت میکنی به خودت میای هم وضعت خوبه هم قد اونا احترام داری حتی بیشتر هم دیگه حساس سابق نیستی 

پولدار شو نه بخاطر انتقام و کسب احترام بقیه بخاطر حس خوبش وگرنه احترامی که با پول بیاد بدون پول هم از بین می‌ره 

پس بخاطر خودت زندگی کن 

عزیزم گاهیم بخاطر اینکه هرکسی بیشتر محبت کنه کمتر دیده میشه و قدرش و می‌دونن از حرفات متوجه شدم همسر ...

من همیشه انقد طولانی پیام نمی‌دم 

ببین چقدر باارزش بودی چون گریه میکردی گفتم وقت بذارم تایپ کنم 

پس ببین دیدتو عوض کن هزاران نفر بخاطر شخصیتت بت احترام میذارن هرچند داشتن پول هم نوعی نعمت خداییه پس زیباییش اول برا خودت بعد اطرافیانه .

خوش بخت باشی عزیزم 

البته خب اینم بگم پول و موقعیت داشتنم خیلی وقتا هم باعث سواستفاده میشه 

من پدرم و عمو کوچیکم یه کم فقط نسبت به بقیه خانوادشون بیشتر پول و موقعیت داشتن ، اما این قضیه باعث شده بود ازشون سواستفاده کنن و آویزونشون باشن 

بهترین راه اینه که کمتر بهشون بها بدید 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بخاطر مادرم مادرم اینجوری نیست اصلاخیلی سادستخانواده شوهرمم‌بخاطر شوهرم میرم فقط

وقتی بخاطر مادرت و شوهرت از خودت می‌گذری پس هر بی توجهی رو تحمل کن،، سعی کن بخاطر خودت هم به کارایی بکنی

عزیزم گاهیم بخاطر اینکه هرکسی بیشتر محبت کنه کمتر دیده میشه و قدرش و می‌دونن از حرفات متوجه شدم همسر ...

خیلیییی دوس دارم پولدار بشیم اما شرایطش نیست اصلا ادم بخواد ی کاری راه بیاندازه سرمایه لازم داره کل پول ما با طلاهامون ۲۰۰ میلیونه

خودمم دارم فرش میبافم 

همین جاش آدم رو میسوزونه...ولی بازم با اینکه همه این رو میدونن که پولدار ،پول هاش برای خودشه باز هم ...

تفکر اشتباهی است کسی که به آدم احترام بگذارند باید بهش احترام گذاشت پولدار یا بی پولش فرقی ندارن انسانیت اینو حکم می کنه

کاربر آقا