2777
2789
عنوان

احساس بی ارزش بودن دارم

70 بازدید | 10 پست

من حس میکنم هیچ ارزشی ندارم

ارزش خرج کردن محبت و عشق ندارم

تاحالا دوسپسر نداشتم 

هروقت برام خاستگار خوب میاد هی میگم من بی ارزشم طرف چرا اومده سمت من 

از نظر خودم حتی ارزش ندارم یکی برام یه ادامس بخره

دارم داغون میشم دیگه با این اعتماد بنفسم

دختراییو ک میبینم چقد خودشونو دوست دارن واقعا از ته دلم بهشون حسودیم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقا همینم ولی و انگاری خیلی تو سن زود اینجوری شدم نمیدونم از چی میاد ولی منم نمیخوام مزاحم کسی باشم دردی برا خانوادم باشم نمیخوام پولشونو برای من خرج کنن وقتی بهم ابراز علاقه میکنن بغض میکنم و نمیدونم شاید به خاطر شکست های زیاد توی زندگیم باشه ولی منم حالم بده خیلی بد...

منم همینطور یکی که بهم یه ذره محبت کنه میگم من که ارزشش رو نداشتم چرا بهم محبت کرد تا حدی که اون روز به یه ماشین راه دادم با بوق ازم تشکر کرد تو دلم گفتم من ارزش یه بوقم ندارم😶 در این حد داغون شدم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ومنی ک همیشه خودشیفتم 😐طرز فکرتو عوض کن چرا انقد بی اعتماد ب نفسی ؟

واقعا من همه چیز خودمو دوست دارم موهامو بدنمو و‌.. واقعا تو باید خودتو دوست داشته باشی اصلا موقعی ک تواینه ب خودت نگا میکنی باید تاج ملکه رو سرت تصور کنی ببین تو تاخودتو دوست نداشته باشی تا برای خودت ارزش قائل تباشی باعث نیشه بقیه هم همین حسو نسبت بهت داشته باشنااا  

اصن از ادمایی مثل تو حرصم میگیره ک چرا انقد اعتماد ب نفسشون پایینه🙁🙁🙁🙁بیا بزنمت اصلا🙁

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
منم دقیقا همینم ولی و انگاری خیلی تو سن زود اینجوری شدم نمیدونم از چی میاد ولی منم نمیخوام مزاحم کسی ...

منم همینطور چند روز پیش ناخنم رو کاشت زده بودم رنگ شادی زدم همکارم دید خیلی از ته قلبش گفت انشالله همیشه شاد باشی لاک عروسیت رو بزنی منم نزدیک بود همونجا بزنم زیر گریه میگفتم کاش من بمیرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

عزیزم همه آدما با ارزشن. ولی مشکل ماها اعتماد به نفسمونه. باید روش کار کنیم. کتاب روانشناسی بخون. تو هر جوری هستی خوبی. شاید باهات بد رفتار شده که همچین حسی داری ولی من دارم بهت میگم تو خیییلی خوبی دختر قدر خودتو بدون

منم همینطور چند روز پیش ناخنم رو کاشت زده بودم رنگ شادی زدم همکارم دید خیلی از ته قلبش گفت انشالله ه ...

خدا نکنه ایشالله که همیشه خثب و سالم باشید ولی میدونم خیلی حس بدیه فکر میکردم فقط منم که اینجوریم کسی ازم تعریف کنه حس میکنم یا نقشه ای داره یا الکی میخواد دلمو خوش کنه یا مثلا خیلی در مرود بعضی مسائل زودرنج تر شدم سریع میزنم زیر کرده افسرده شدم ولم کنم سه ساعت به یه گوشه خیره میشم و فکر میکنم از اینکه نکنه پولی که خانوادم برای من هدر میدن رو جبران نکنم و لیاقتشو نداشته باشم گاهی حتی به جایی میکشه که تصمیم میگیردم دیگه غذا نخوردم و هر کاری کنم که حضورم باعث اذیت کسی نشه  یا برعکس یه جوری فشار روانی روم تاثیر میزاره که پرخوری میگیرم بعدش عذاب وجدان خیلی حالم بده واقعا...امیدوارم اینجوری نباشی