2777
2789
عنوان

ظالم ترین پدرو مادر باید باهاشون چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پدر و مادر هم در جوانی نخوردن و نپوشیدن که در پیری لذت پولشون را ببرن .اگر پولی نمیدن وظیفه ای ...

از قافلهٔ به تو چه به من چه هستید؟ بچه بدنیا اوردن وظیفه دارن 

وحده لا اله الا هو

بچه خودشونن؟😑😐یا واقعا مشکل دارن یا میخوان مستقل شن

اره مال خودشونن جدا از مستقلی رفتارهای ناپسندی دارن میگفت یه روز داداشم لباسش تو هال بودهه مامانم انداخته توشومینه تا ادب شه دیگه لباس توخونه نباشه

تصور اشتباه بعضی والدین که فکر میکنن چون رفاه دارن باید به بچه شون بی پول بدن تا پخته بشه و لوس بار ...

فقط مسئله پول نیست رفتارشون عجیبه فقط زنو شوهر باهم خوبن انگار بچه ها بردشونن

شماهم شرایتون همبن بود

من فک نمیکنم هیچکی مثل من شرایط وحشت ناکی داشته تا حالا تو خونه دعوا و درگیری بسیار شدید پدر و مادر . خیانت مادرم . پول خراب کردنا و زیر قرض رفتنای پدرم . محرومیت از تمام امکانات خونه و پول . خودم تو سرما و گرما برا چندرغاز کار میکردم که فقط پول خورد و خوراک و کرایه رفتنم به دانشگاه رو در بیارم . توهین تحقیر ......... در نهایت ازدواج کردم و برای همیشه کنده شدم از اون محیط سمی 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من فک نمیکنم هیچکی مثل من شرایط وحشت ناکی داشته تا حالا تو خونه دعوا و درگیری بسیار شدید پدر و مادر ...

عریزم خیلی شرایط سختی داشتی خداروشکر کن که تموم شد اون روزا امیدوارم از این جا به بعد بهترینارو تجربه کنی