2777
2789
عنوان

دلیل این رفتارای همکلاسیم چیه

132 بازدید | 17 پست

خیلی سعی کرد بیام تو اکیپشون ول من باهاشون حال نکردم خیلی چیپ و سطح پایین بود و همش درمورد پسر و دراگ و اینجور چیزا حرف میزدن 

همس پشت سر من حرف میزنن😂😂😂 همششش جلوی خودم پلی من اصلا اهمیت نمیدم اصلا نمیگم سگ کی 

ولی این رفتارشون منو اذیت میکنه دیروز قشنگ منو با انگشت نشون دادن 😂😂 خوبه دختره قیافه م نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین وضع رو دارمجلو خودم از من میگن انگار من گیجم نمیفهمم منو میگن وای خدای من چقدر رو مخ و چیپن

مکان رو ترک نمیکنم

انقد میشینم تو چشمشون اعصابشون خورد شه اونا ترک میکنن.

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

منم همین وضع رو دارمجلو خودم از من میگن انگار من گیجم نمیفهمم منو میگن وای خدای من چقدر رو مخ و چیپن

بخدا انقد سطح پایین و بی لولن اینجور افراد 

حالا چرا حرف میزنن پشتت

مکان رو ترک نمیکنمانقد میشینم تو چشمشون اعصابشون خورد شه اونا ترک میکنن.

نه اینکارو نکن 

اصلا بهشون نگا نکن از بغلشون رد میشی بدون اینکه نگاهشون کنی یه لبخند تمسخر آمیز بزن یا قیافت حالت چندش بودن کن😂😂😂 ببین بد میسوزه ها

بخدا انقد سطح پایین و بی لولن اینجور افراد حالا چرا حرف میزنن پشتت

مثلا چشمک دمبک میزنن که آه اینجا فضا مناسب نیست بچه ها بیاین رمز بزاریم🥵

وایح بچه ها الان فلان موضوع رو نمیتونم بهتون بگم بعدا میگم

نه اینکارو نکن اصلا بهشون نگا نکن از بغلشون رد میشی بدون اینکه نگاهشون کنی یه لبخند تمسخر آمیز بزن ی ...

میشینم تو فاز خودمم 

ولی بخوام برم نگاشونم نمیکنم 

مثلا چشمک دمبک میزنن که آه اینجا فضا مناسب نیست بچه ها بیاین رمز بزاریم🥵وایح بچه ها الان فلان موضوع ...

درک میکنم 

من تو مدرسه قبلیم کلی دوست و رفیق داشتم 

هر روز کارم گریه س 

خاک تو سرم .

مثلا چشمک دمبک میزنن که آه اینجا فضا مناسب نیست بچه ها بیاین رمز بزاریم🥵وایح بچه ها الان فلان موضوع ...

فک میکنن من مثلا چون درس میخونم حرفاشون برا سنم مناسب نیست اخرشم سر درس ازم خواهش میکنن پیامشونو نگاه کنم

همشم با رلای ک..بیرونن و منو خز میدونن

یه بار یچیزی گفتم بعد اینجوری بودن که: تو مگه میدونی فلان بلاگر کیه؟

نه داداش ما از پشت کوه اومدیم شما از وسط نیویورک

درک میکنم من تو مدرسه قبلیم کلی دوست و رفیق داشتم هر روز کارم گریه س خاک تو سرم .

منم یه مدت همش گریه میکردم همین دو روز پیش

حالمخراب 

فک میکنن من مثلا چون درس میخونم حرفاشون برا سنم مناسب نیست اخرشم سر درس ازم خواهش میکنن پیامشونو نگا ...

دقیقا درک میکنم چی میگی 

همه ی بچه هاش اینجورین؟ 

خیلی بی‌شعور و احمقن محل نده بهشون پیامشونم نگا نکن

والا من تاحالا دوست پسر نداشتم 

قیافم صد هیچ اونارو میزنه مرتیکه ها