2777
2789
عنوان

الان انقد گریه کردم جلو مامانم به خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 70 پست
نه آزمایش اینا ندادمدکتر چند ماه پیش رفتم گفت تنبلی خفیف دارم

دختر یکم صبر داشته باش من چهار سال و خورده ای در به در دکترابودم اما کم نیاوردم درمانتو ادامه بده نتیجه میگیری

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الان علم خیلی پیشرفت کرده خداروشکر

حتما تحت نظر یه پژشک خوب باش و درمانت اداکه بده

با گریه چیزی درست نمیشه

اونجور که فهمیدم تحت درمان نیستی

توکلت به خدا باشع

من اطرافم دیدم با تنبلی تخمدان بچه دار شدن برا تنبلی هم علاوه برقرص پزشک سبک زندگیت هم تغییر بده شیرینی و چربی کم کن مغزیجات بخور و وزن کم کن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

یه پیجی تو اینستا هست حلوا داره خیلی ها جواب گرفتند . حلوای ترش و شیرین مامانی . بگیر استفاده کن انشاالله حضرت زهرا نگاه لطفشو بهت بکنه دامنت سبز بشه . 

با فیلم و عکستون کلیپ  می‌سازم براتون 🌷🌹
نه آزمایش اینا ندادمدکتر چند ماه پیش رفتم گفت تنبلی خفیف دارم

من اواخر سال هشتاد و شش برای بارداری اقدام کرده بودم نمیشد 

یه بار رفتم مطب دکتر موقع برگشت از مطب خسته و ناراحت تو راه پله ی مطب نشستم و شروع کردم گریه کردن همون موقع صدای الله و اکبر اذان رو شنیدم اشکامو پاک کردم خودمو جمع و جور کردم و برگشتم خونه 

ماهِ بعدش با ناامیدی بیبی زدم منفی شد چند روز بعدشم نوبت دکترم بود رفتم مطب تا دستگاهو گذاشت رو شکمم با خوشحالی گفت عزیزم بارداری

تا خودِ خونه نفهمیدم چطور برگشتم مدام صدای دکتر پلی میشد تو مغزم عزیزم بارداری 

انشالله روزی شما باشه 😘

در نومیدی بسی امید است ❤️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بله من دوسال ما باروری داشتم هم خودم هم همسرم یکماه خوردیم و چند روز هم پیاز درمانی کردم

چه جالب منم یک سال و‌نیم اقدام بودم 

ماهی که بهش فکر نمیکردم و قصد داشتم شکممو‌ اب کنم شروع کردم به دویدن 

و‌ واسه اینکه صورتم لاغر نشه ویتامین E خوردم 

و‌همون ماه خدا خواست و باردار شدم

خواهش میکنم ازت این ماه شروع کن مطمعنم نتیجه میگیری به شوهرتم بده معجزه می‌کنه

قراره این ماه ازمایش بدم اگه پرولاکتینم بالا نباشه شروع کنم

ولی برا شوهرم میترسم .میترسم بزنه داغونش کنه اسپرماشو

خانما من دوسال نا باروری داشتم به مدت پنج روز پیاز درمانی کردم از پنج پریودتا ده پریود در اصل باید ده روز ادامه میدادم اما من فک نمی‌کردم واقعی باشه ولی واقعا معجزه می‌کنه خواهش میکنم از عزیزانی که اقدامن استرس دور کن و واسه یکبارم شده امتحان کنن بزنید تو گوگل طرز استفاده میاد واسه من که معجزه کرد امیدوارم هرکس اینو دید ازش استفاده کنه و هرچه زودتر طعم مادر شدن بچشه ،واسه منم دعا کنید❤️

قراره این ماه ازمایش بدم اگه پرولاکتینم بالا نباشه شروع کنمولی برا شوهرم میترسم .میترسم بزنه داغونش ...

نههه بهش بده هیچ ضرری نداره مگه پیاز تو غذا نمیخوره اینم مثل ی دمنوش میتونی هم اول از خودت شروع کنی من دو بار شوهرم خورد پنج بار خوردم بهت قول میدم نتیجه میگیری خیلی زود فقط ناامید نشو