2777
2789
عنوان

الان انقد گریه کردم جلو مامانم به خاطر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امشب ،لیله الرغائب.دعا کن،به امید خدا زودتر باردارمیشی.اگه دوست داشتی بخاطر ماه رجب اسمش بزار علی اگ ...

تو وفات خانوم ام البنین گریه کردم و دعا کردم گفتم باردار شم پسر شه میزارم ابوالفضل

چرا دوستداری بچه دار بشی؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

توی هیچکدوم از تاپیکات نمیگی چند وقته اقدامی 

بنظرم داری الکی استرس میدی بخودت و کسی ک خیلی ساله منتظره و درمان نمیشه توی این ده روز صدتا بی بی میزد 

استرسو از خودت دور کن ی مدت ب بچه فکر نکن ببین چطوری حامله میشی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

کسی که بچه نداره دربه در خودشو میزنه اینور اونور تا بچه دار بشه ولی بخدا حیفه

استرسو از خودتون دور کنید بزارید به دست تقدیر و خدا و سرنوشت حتما حامله میشید

بچه انچنان اش دهنسوزی ام نیست.درسته شیرینه لذت بخشه اما خیلی مسئولیت سنگینیه

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤