2777
2789
ما با هم میریم خونش هم میگه لیلی مجنون اومدن خوب اگر با من نره خونه باباش پس انتظار داره با کی بره ا ...

منولد 62 هستین عزیزم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امان از عدم سلامت روان و حسادت.از چشم بد دور باشید.خیلی بد هست آدم تنگ نظر دور آدم باشع

اره دقیقا 

ممنونم

ایشالا شما هم زندگیتون پر از برکت از وجود ادمای خوب و شر هر چی بدخواه از زندگیتون کم بشه

میدونم چی میگی آدم از خوشی و محبت دلسرد نمیشه.از تظاهر و خوش نیت نبودن زده میشی

دقیقا چقدر قشنگ گفتی هر کاری کردن واسم به خاطر این بود مردم بهشون آفرین بگن هیچ وقت کاری که دلم خواست رو نکردن 

بدون تعارف تو این مملکت خانواده ی همسرها اهل معامله هستند تا مهربانی.امان از روزی که پسرشون دستش به ...

هعی دقیقا همینه و بد تر این که میگن ما کمک کردیم ما اینارو براش حاضر کردین حالا شوهر من ده سال کار کرده خرج عروسیمونم خودش داد ولی از اونجایی که بابای خودخواهی داره  به اسم اون تموم شد 

امان از ذات بد.واقعا ذات مهم هست

و امان از شوهری که به خاطر این که این جوری تربیتش کردن که تابع پدر مادر باشه به اسم احترام فکر میکنه هرچی اونا بگن و هر کاری اونا بخوان رو باید انجام بده چون احترام اینه