2777
2789
میگفت پسرم به تو بیشتر محبت میکنه تا من که مادرشم از وقتی تویه افریته اومدی پسرم دیگه مثل قبلا برام ...

امان از حسادت.چه مادرشوهری.خداروشکر شوهر من کاری نمیکنه برام وگرنه مادرشوهر منم دست کمی نداشت.

سلام عزیز دلم.ممنونم که پرسیدی.واقعیت امر فکر کردم خیلی از مشکلاتم مسبب ش خودم هستم.بد بین بودن و اف ...

خوش بحالت حداقل خونه داری

من با ماهی 10 تومن اجاره پول پیشمون انقدرررر کمه سال دیگه هیچ جا خونه گیرمون نمیاد

15 سال پیش از شغل نظامی اومد بیرون گفت واسه من کار فراوونه 

الان خدا شاهده 15 ساله راننده اس!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد که انداخته بیرون؟

کمبود توجه داشت ،ـمیخواست پسرش برده ش باشه 

تحمل اوجه پسر به عروسو نداشت ــ

انگار من که سی سال ازش کوچیکتر بودمو عروس خودش نمیدید هووی خودش میدید که پسرشو دزدیدم

چرا کینه دارید؟مشکل خاصی براتون درست کردنپ

اره من رو بخاطر دخالتاشون تا پای طلاق بردن شوهرم مثل خودشون جوری تو چنگ اوناست که دارم فکر میکنم چجوری بگیرمش تو مشت خودم باباش  هرچی میخرید به نام خودش می‌کرد که مبادا به نام پسرش باشه که عروس طلاق بگیر مالشو جمع کنه رسما من عروس کوچیک دزد خونش بودم اون عروس بزرگش سال اول بچه دار میشه همه چی هم بهش دادن و به نامش ولی من دزد خونشون بودم هیچ وقت نمی تونم ببخشمشون من تحصیل کرده خوشگل  واقعا از نظر سطح فرهنگی همه میگن ازشون بالا ترم خودم و خونوادم خواستم مستقل زندگی کنم خواستم نمونه خیلی کوچیکش آجیل عیدمو شیرینی عیدمو خودم بخرم نه این که مامان باباش برن واسم بخرن بعد پولشم از شوهرم بگیرن بگن نخرین 

شدم عروس بده خال زنکایی که پشت سرم فقط ور میزنن

خوش بحالت حداقل خونه داریمن با ماهی 10 تومن اجاره پول پیشمون انقدرررر کمه سال دیگه هیچ جا خونه گیرمو ...

ماشین از خودتون نیست؟اره خداروشکر یه کلبه ی درویشی هست.انشالله شمام خونه دار شید عزیزم.من متولد هفتاد هستم.

اره من رو بخاطر دخالتاشون تا پای طلاق بردن شوهرم مثل خودشون جوری تو چنگ اوناست که دارم فکر میکنم چجو ...

بدون تعارف تو این مملکت خانواده ی همسرها اهل معامله هستند تا مهربانی.امان از روزی که پسرشون دستش به دهنش برسه شروع میکنند به تحقیر خود بزرگ بینی.

شما ناراحتی حداقل شام نهار میوه چایی میدنت واسه ماه هفته ای نیم ساعت میرفتیم یه چایی میذاشتن جلومون ...

چای و میوه دادنشون با منت خودشون سالی یه بارم به زور میومدن خونم  بعدم همه ی این خونه رفتناشونم به خاطر فضولی کلا اگه بفهمن من دارم کاری میکنم که اونا خبر ندارن شب خوابشون  نمیبره  بعدم فقط تیکه  میندازن منتظرن شوهرم بره 

ماشین از خودتون نیست؟اره خداروشکر یه کلبه ی درویشی هست.انشالله شمام خونه دار شید عزیزم.من متولد هفتا ...

یه ماشین مدل پایین 

باورت میشه دختر 13 سالم هنوز شغل باباشو نمیدونه

فکر میکنه بنگاه مسکن کار میکنه

گاهی که شبا دیر وقت میاد میگه بابا کجاس 

میگم رفته باغ آقاجون درختا رو آب بده!

من که از حرصم شغل معلمی رو رها کردم بلکه آدم بسه

بخدا من میرفتم 2 شیفت دو تا آموزشگاه مختل خودمو پاره میکردم اون تا لنگ ظهر خواب بود

الان حداقل اعصابم راحت تره

بزار خودش جر بخوره 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چای و میوه دادنشون با منت خودشون سالی یه بارم به زور میومدن خونم بعدم همه ی این خونه رفتناشونم به خ ...

میدونم چی میگی آدم از خوشی و محبت دلسرد نمیشه.از تظاهر و خوش نیت نبودن زده میشی

یه ماشین مدل پایین باورت میشه دختر 13 سالم هنوز شغل باباشو نمیدونهفکر میکنه بنگاه مسکن کار میکنهگاهی ...

اره عزیزم اگه خونه داشتی هیچ مشکلی نبود فوقش آدم نون خالی میخورد استرس صاحبخانه خیلی بد هست.امان از مرد بدون فکر و بدون آتیه.دو تا بچه داری؟من یه دونه دارم و اصلا هم دیگه بچه نمیارم 

خوبه همسرت میزاره مال من گیر میده هر هفته

همسرم خودش میره خونشون نزدیک محل کارش هر بخواد میره 

من اگه یه ماه نرم چیزی نمیگه 

خانواده همسرت رفتارشون خوب هست  وقتی میری خونشون؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی