2777
2789
عنوان

خواب دیدم کسی میدونه تعبیرش چیه

76 بازدید | 17 پست

بچه ها مامانم فوت کرده بعد دیشب خواب دیدم یه لباس از داداشم دستش بود بعد گفت ببین لباس بچم خونیه بعد گفتیم اره شستیم پاک نشده بعد دیگه یادم نیست از خواب بیدار شدم یعنی چی ؟ 

داداشم معتاده بابام انداختش بیرون مامانم اونجا ام ارامش نداره بیچاره 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

آرامش نداره خدارحمتش کنه

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکنه داداشت آسیب دیده باشه

نمی‌دونم والا ازش خیلی خبر ندارم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

آرامش نداره خدارحمتش کنه

بیچاره نه این دنیا ارامش داشت نه اون دنیا 

میگن خون تو خواب یعنی تعبیر خواب باطل هست ، تعبیری نداره

یعنی این بی معنی بوده 😂🥳

یعنی این بی معنی بوده 😂🥳

به یکی از خانم های مداح یا ک مولودی میخونن تو روضه ها تعبیر خواب بلد بودن یک سری خوابمو براش تعریف کرده بودم گفته بود خون یعنی باطل یا بدون معنی بودن خواب 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خدا مادرت و رحمت کنه ان شالله برادرت هم ترک کنه این نشون میده مادرت نگرانه برادرته

اره هم این دنیا که بود همش نگران بود اونجا ام باید نگران باشه 🥲

به یکی از خانم های مداح یا ک مولودی میخونن تو روضه ها تعبیر خواب بلد بودن یک سری خوابمو براش تعریف ک ...

مرسی عزیزم 

با اینکه بی معنی ولی خب میدونم مامانم اونجا هم ارامش نداره و نگران داداشمه 🥲🥲

مرسی عزیزم با اینکه بی معنی ولی خب میدونم مامانم اونجا هم ارامش نداره و نگران داداشمه 🥲🥲

قربانت قشنگم 

ای بابا 😞 شاید حرکت بابات باعث بشه داداشت بهتر بشه 

حداقل دل مامانت به تو گرمه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اره هم این دنیا که بود همش نگران بود اونجا ام باید نگران باشه 🥲

منم چند سال پیش یه شرایطی برام بوحود اومد که تقریبا برای چند لحظه مردم و تو اون لحظه فقط از خدا میخواستم به پسرم رحم کنه من بالا سرش باشم چون اون زمان پسرم داشت با دوستان نابابی میگشت و فقط من بودم که کمک میکردم از اونا دور بشه و خدا لطف کرد و عمر دوباره داد و خدا رو شکر پسرم خوب شد 

منم چند سال پیش یه شرایطی برام بوحود اومد که تقریبا برای چند لحظه مردم و تو اون لحظه فقط از خدا میخو ...

خوش به حالتون من واقعا بعد مامانم اواره شدم داداشمم همچنین بابام که اصلا باهاش خوب نیست هرچی خوراکی داریم قایم میکنه داداشم نخوره دلم براش میسوزه 🥲🥲