2777
2789

من همش گشنمه یعنی عجیب ضعف دارم از طرفی تهوع دارم نمیتونم درست چیزی بخورم یعنی اگ بخورم تهوعم شدید میش و ممکنه بالابیارم پس نمیخورم همینطوری گشنگی تحمل میکنم ولی خیلی ضعف میکنم بدنم بی حس رمق میش 

شماهم اینطوری هستین؟ 

یه مشکل دیگ ک دارم اینه دلپیچه دارم همش از نافم درد میگیره تا کل شکمم میگیره ول میکنه 

۹ هفتمه

نرماله عزیزم 

منم یه سوالی دارم 

شما چه زمانی بی بی چکتون مثبت شد ؟ 

تاخیر داشتین ؟ بعد در حین تاخیر احساس پریود شدن داشتید ؟

من ماه میش ۱۶ ام پریود شدم 

ولی چون هر ماه چند روز جلو میوفته 

از ۱۲ ام این ماه منتظر بودم ولی هنوز خبری نیست

نمیدونم فردا بی بی بزنم یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلپیچت طبیعی نیست به دکترت بگو حتما امابرا تهوع صبحا یه تیکه نون خشک یا بسکوییت بخور . سعی کن غذاهای چرب و تند و ادویه دار رو کم کنی بدا رفع تهوع خوبه خود من ماهای اول فقط خیار و گوجه میتونستم بخور با ترشی جات 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

گشنگی و ظعف طبیعیه ولی اصلا این اشتباهو نکن ک نخوری ببین من میخوردم تازه اصلا گشنمم نمیشدا ب زور ب خاطر خودمو بچم میخورد بالا میاوردم ببخشیدا ..خیلی سخت بود ولی باید تحمل کنی تا بگذزه تازه شروع شده من چهار ماه کشیدم تو چار ماه ۱۰ کیلو کم کردم 🥲🥲🥲

دلپیچه ام طبیعیه منم داشتم یزره شبیه ب درد پریود

منم چند روز پیش تهوع داشتم شامم جرات نمیکردم بخورم یکی دو روزه بهتر شدم،دل درد ندارم پهلوهام یه جوری میشن فک میکردم عفونت ادراری دارم ولی چکاپ دادم نداشتم خدا رو شکر 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بخور 

هرچی نخوری بدنت بیشتر ضعف میکنه تهووتم بیشتر میشه 

برا رشد جنینتم خوب نیست 

اگه غذا رو معدت سنگینی میکنه روزی یکی دوتا خرما بخور 

یا غذارو با ترشی بخور ک سریع هضم کنی 

یا اینکه کم کم بخور تو وعده های زیاد (شیرو اینا یادت نره ک اسیدت بالا نزنه)

چیزایه ابکی نخور سعی کن‌چیزایه مقوی بخوری ک همون ی ذره ای ک‌میخوری جذب شه جون بگیری

لطفا لایک نکنید❤

نرماله عزیزم منم یه سوالی دارم شما چه زمانی بی بی چکتون مثبت شد ؟ تاخیر داشتین ؟ بعد در حین تاخیر اح ...

از ده روز از موعد پربودم گذشت پربود نشدم بیبی زدم مثبت شد 

ب نظرم بذار همون تاریخ ماه قبل بگذره اگ نشدی بیبی بزن

بخور همه چیشده کمبه زوربالا هم بیاریولی بخوراین ضعفت جلو تر که بری خودتو از پا میندازهمن پشیمونم که ...

اخه میترسم چیزی بخورم دهنم یه مزه بدی میگیره بعدش ک بیزار میشم 

شما چند هفته ای

از ده روز از موعد پربودم گذشت پربود نشدم بیبی زدم مثبت شد ب نظرم بذار همون تاریخ ماه قبل بگذره اگ نش ...

علائمی هم داشتی ؟ 

خودمم نظرم اینه پس فردا بی بی چک بزنم

ولی اخه اصلا سابقه تاخیر نداشتم همیشه جلو میفتاد 

چند روز پیش همینجوری یدونه زدم یه هاله خیلی محو انداخت ولی اهمیت ندادم بهش